Kocaeli Büyükşehir'den Evleneceklere Müjde - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Büyükşehir'den Evleneceklere Müjde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kültür merkezlerinin düğün salonlarında indirim kampanyası yapacağını açıkladı.

06.09.2014 11:04  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi evlilik hazırlığı yapan çiftlere müjde verdi. Büyükşehir iştiraklerinden Altınnal Tur. İşl. Yat. A.Ş.'nin işlettiği düğün salonlarında kış dönemi boyunca evleneceklere yüzde 20'ye varan oranlarda indirim kampanyası başlatıldı.

3 AY YÜZDE 20 İNDİRİM
Kentin belli noktalarında yer alan kültür merkezleri halkın sosyal ihtiyacını karşılayan cazip mekânlar haline geldi. İçerisinde bulunan geniş salonlarla düğün, sünnet, nişan gibi özel günlerde halka hizmet veren kültür merkezleri bugünlerde yeni bir kampanya başlattı. 2014'ün son ayı olan aralıkta ve 2015'in ocak ve şubat aylarında gerçekleştirilecek düğün organizasyonları için Büyükşehir vatandaşlara yüzde 20 indirim uygulayacak. Salonlar kuru pastalı, yemekli ya da boş salon alternatifleriyle hizmete sunulacak.

İNDİRİM YAPILACAK SALONLAR
2014 Aralık ile 2015 Ocak ve Şubat aylarında yüzde 20 indirim yapılacak salonlar şöyle; Sekapark Otel Düğün Salonu, Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi, İzmit Tepeköy Kültür Merkezi, İzmit Mehmet Ali Paşa Kültür Merkezi, Gebze Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi, İzmit Mevlana Kültür Merkezi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaeli Büyükşehir'den Evleneceklere Müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement