Kocaeli Çarşaflı Soyguncu Türk Çıktı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Çarşaflı Soyguncu Türk Çıktı

Kocaeli Çarşaflı Soyguncu Türk Çıktı

Çarşaflı soyguncu Türk çıktı KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde çalışanları ve müşterileri rehin alarak bankayı soymaya kalkan Suriyeli olduğu söylenen çarşaflı soyguncu Türk çıktı.

14.11.2015 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çarşaflı soyguncu Türk çıktı

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde çalışanları ve müşterileri rehin alarak bankayı soymaya kalkan Suriyeli olduğu söylenen çarşaflı soyguncu Türk çıktı. Gölcük'te yaşayan İsmail İpek'in eşinden boşandığı öğrenildi.

Dün saat 16.45 sıralarında, Gölcük Amiral Sağlam Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesine giren silahlı soyguncu silahı ile tehditte bulunarak, güvenlik görevlisinin üzerindeki tabancayı da alarak banka çalışanlarını ve müşterileri rehin aldı. Bankanın üst katına çıkarak pencereden atlayan 4 kişi yaralanırken, hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 2 stajyer ise bankanın üst katındaki evrak odasına kendilerini kilitledi. Silahlı soyguncu yanında bulunan iki kişiyi rehin alırken, Kocaeli Emniyet Müdürü Levent Yarımel soyguncu ile telefonla görüşerek ikna etmeye çalıştı. Soyguncu 800 bin TL para ve bankanın önüne bir otomobil getirilmesini istedi. Bankanın önüne bir otomobil getirilirken, görüşmeler devam etti.

Operasyon için İstanbul'dan helikopterle getirilen özel müdahale timi ise bankanın etrafında konuşlandı. Görüşmelerden sonuç alınamayınca özel müdahale timinde bulunan keskin nişancılar uygun görüşü yakalamak için bekledi. Saat 23.05 sıralarında keskin nişancının ilk ateşi ile soyguncu göğsünden vurulurken, karşılık vermek istemesi üzerine göğsüne yeniden ateş edildi. Suriye uyruklu olduğu belirtilen kişi ağır yaralanırken, bankada bulunan 4 kişi yaralanmadan kurtarıldı. Yaralanan soyguncunun üzerindekilere ise bomba süsü verdiği anlaşılırken, kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

TERSANE İŞÇİSİ

Polis, soyguncunun kimliğini tespit ederken, gece saatlerinde Şirinköy Mahallesi'nde bulunan evinde arama yapıldı. 2 çocuk babası 43 yaşındaki İsmail İpek'in 3 yıl önce eşinden boşandığı, eşinin çocuklarıyla birlikte memleketi Konya'da yaşadığı öğrenildi. İsmail İpek'in ailevi problemleri nedeniyle sorunlar yaşadığı düşünülürken, soruşturma devam ediyor.

Şirinköy Mahallesi'nde kahve işleten Adnan Çarıkçı, "Her gün kahvemize gelir çay içerdi. Olayı duyduğumuzda şok yaşadık. Sakin bir yapıya sahip insandı. Ailevi sıkıntıları olup olmadığını bilmiyoruz. Bize yansıtmazdı" dedi.

İpek'in komşusu Ziyaettin Bozkurt ise, "Bizim ile birlikte tersanede çalışıyordu. Her sabah servisle beraber işe gidiyorduk. Bize hiç borcu veya sıkıntısı olduğunu söylemedi. Olay gerçekleştirdiğini öğrenince çok şaşırdık" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Çarşaflı Soyguncu Türk Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ANTİ AKP: ORTADOĞU BATAKLIĞININ GİRDABINA DÜNYA MİLLETLERİ DE ÇEKİLMEK İSTENİYOR BU DURUM DİREKMAN 3 DÜNYA SAVAŞININ BAŞLAMASINA VESİLE OLACAKTIR KIYAMETE YAKIN BÜYÜK BİR KANLI FİTNE ÇIKAR... 0 1 Yanıtla
  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement