Kocaeli Darıca'da 600 Çocuk Sünnet Edildi - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Darıca'da 600 Çocuk Sünnet Edildi

Kocaeli Darıca\'da 600 Çocuk Sünnet Edildi

Kocaeli Darıca'da düzenlenen, Geleneksel Sünnet Şöleninde binlerce kişinin katıldığı muhteşem bir törenle, 600 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

27.06.2014 13:33  Güncelleme: 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde düzenlenen, 'Geleneksel Sünnet Şöleni'nde binlerce insanın katıldığı muhteşem bir törenle, 600 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Darıca ilçesinde belediyenin düzenlediği organizasyonla 600 çocuk sünnet edildi. Program, sünnet edilecek çocukların üstü açık otobüsle şehir turu attırılmasıyla başladı ve devamında Kur'an dinletisinin ardından düzenlenen eğlencelerle sürdü. Sünnet edilecek çocukların doyasıya eğlendiği şölende, sünnet edilen çocuklara teker teker hediyeler verildi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Sünnet Şöleni'nden önce, belediye personelinin yaptığı üstü açık araçla, çocuklarla şehir turu atarak vatandaşları selamladı. Sünnet Şöleni, okunan Kur'an-ı Kerim ve ilahilerle başlarken, kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Karabacak, Darıca Belediyesi olarak bu yıl toplam 600 çocuğun sünnet coşkusuna vesile olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Karabacak, "Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz bu organizasyonlarımız sayesinde, sizlerle birlikte bugüne kadar binlerce çocuğumuzun ilk mürüvvetlerini görmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim, çocuklarımızın evlilik mürüvvetlerini de hep birlikte görmeyi nasip etsin" derken, şölene eşlik edenlere teşekkür ederek, herkese iyi eğlenceler diledi.

Başkan Karabacak konuşmasının ardından 600 çocuğu sünnet ettiren hastane yöneticilerine katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek birer plaket verdi. Konuşmaların ardından, çocuklara yönelik animasyon ve eğlence programları yer alırken, çocuklara hediyelerini protokol üyeleri takdim etti. Program yemek ikramının ardından havai fişek gösterileriyle son buldu. 600 çocuğun sünnet edildiği Darıca'da miniklerin kıyafetleri Darıca Belediyesi tarafından karşılanırken, Başkan Karabacak çocuklarla tek tek ilgilenerek sağlık durumlarını öğrenip, geçmiş olsun temennisinde bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Darıca'da 600 Çocuk Sünnet Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement