Kocaeli'de 36 Asker Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de 36 Asker Gözaltına Alındı

Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı'nda yapılan açıklamaya göre darbe girişiminde bulunan 23 tankçı ile 13 denizci gözaltına alındı.

16.07.2016 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı'nda yapılan açıklamaya göre darbe girişiminde bulunan 23 tankçı ile 13 denizci gözaltına alındı. Darbe girişiminde bulunan askerler tarafından kaçırılan 2 amiral ise polisin operasyonu ile kurtarıldı.

Kocaeli'de darbe girişiminde bulunan askerler gözaltına alındı. Tankçı subay, astsubay ve uzmanlardan oluşan 23 asker ile Donanma Komutanlığı'nda görev yapan 13 denizci gözaltına alındı. Darbe girişiminde bulunan askerler tarafından kaçırılarak İstanbul'a götürülmek üzere yola çıkarılan 2 amiral ise Dilovası'nda polislerin aracı durdurmasıyla kurtarıldı. - İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de 36 Asker Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Narkoçelik-9 Operasyonunda 1 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi
    09:29 Narkoçelik-9 Operasyonunda 1 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narkoçelik-9 operasyonları kapsamında 1 ton 43 kilogram uyuşturucu ve 387 bin uyuşturucu hapın ele geçirildiğini, 434 kişinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 41 ilde gerçekleştirildi. Bakan Yerlikaya, operasyonlarda görev alan polis ve jandarmayı tebrik ederek, zehir tacirlerine karşı operasyonların kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

  • Konya Yunak'ta Kaymakam Özgür Pelvan, muhtar ve muhtar adaylarıyla seçim güvenliği toplantısı yaptı
    09:25 Konya Yunak'ta Kaymakam Özgür Pelvan, muhtar ve muhtar adaylarıyla seçim güvenliği toplantısı yaptı

    Yunak ilçesinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi, Kaymakam Özgür Pelvan başkanlığında muhtar ve muhtar adaylarıyla 'Seçim Güvenliği ve Bilgilendirme Toplantısı' düzenlendi. Toplantıda, seçim mevzuatı, cezai işlemler ve adayların dikkat etmesi gereken konular anlatıldı. Kaymakam Pelvan, seçim sürecinde tüm tedbirleri alacaklarını ve muhtar adaylarından mevzuata uygun hareket etmelerini istedi.

  • Düzce Üniversitesi'nde Free Mover Programı Başladı
    09:24 Düzce Üniversitesi'nde Free Mover Programı Başladı

    Düzce Üniversitesi, öğrencilerin yurt dışında misafir öğrenci olarak öğrenim görmelerini sağlayan Free Mover programını uygulamaya başladı. Program kapsamında Gürcistan Üniversitesi'nden iki öğrenci Düzce Üniversitesi'nde eğitim görüyor. Programın amacı, öğrenci değişimini arttırmak ve farklı ülkelerle iş birliğini geliştirmektir.

  • Adana'ya bahar gelmeden yaz geldi
    09:24 Adana'ya bahar gelmeden yaz geldi

    Türkiye'nin en sıcak illerinden Adana'da hava sıcaklığı 30-31 dereceye ulaşacak. Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Zaimoğlu, bu sıcaklıkların mevsim için yüksek olduğunu ve iklim değişikliği sonuçları olduğunu belirtti. Toz taşınımı, yağmur ve çığ tehlikesi gibi hava durumu olayları da devam ediyor.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Eğitim İş ve Eğitim Sen'i ziyaret etti
    09:23 Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Eğitim İş ve Eğitim Sen'i ziyaret etti

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Eğitim İş ve Eğitim Sen temsilcileriyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Başkan Günel, öğretmen ve öğrencilerin yanında olduğunu belirtti ve yeni kütüphane ve kitap kafelerin sayısını artıracağını söyledi.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor
    09:23 Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Ziyaretlerine Devam Ediyor

    Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, ilçe genelindeki iş yerlerini ziyaret ederek esnaf ve hemşehrileriyle buluştu. Bakkalcıoğlu, fikir ve projelerini paylaşarak kente artı değer katacağını belirtti.

  • İstanbul'da tartıştığı eşini öldüren şüpheli hakkında dava açıldı
    09:19 İstanbul'da tartıştığı eşini öldüren şüpheli hakkında dava açıldı

    İstanbul Bayrampaşa'da tartıştığı eşini silahla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan şüpheli hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, olayın detayları ve şüphelinin savunması yer aldı.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Veteriner Hekimleri Odası arasında sahipsiz hayvanlar için iş birliği protokolü imzalandı
    09:19 İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Veteriner Hekimleri Odası arasında sahipsiz hayvanlar için iş birliği protokolü imzalandı

    İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Veteriner Hekimleri Odası arasında sahipsiz hayvanların acil müdahale gereksinimine yönelik iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında sahipsiz hayvanların acil müdahaleleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından koordine edilerek İzmir Veteriner Hekimleri Odası tarafından belirlenen kliniklere yönlendirilecek.

  • Pendik Velibaba Mahallesi Muhtarı Çakarlı Araç Skandalı
    09:19 Pendik Velibaba Mahallesi Muhtarı Çakarlı Araç Skandalı

    İstanbul Pendik Velibaba Mahallesi muhtarı Şükrü Aydemir'in çakarlı lüks araçlarla yaptığı konvoya ait görüntüler tartışma yarattı. İçişleri Bakanı Yerlikaya lüks araç sahiplerine idari para cezası kesildiğini, çakar tertibatının sökülerek olaylı ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığını duyurdu. Gelişmeler sonrası açıklama yapan muhtar, "Bizi yıpratmaya kalktılar. Beni herkes tanıyor ve hizmetlerimi biliyor" dedi.

  • CHP Milletvekili Tanrıkulu, Erdoğan'ın Diyarbakır konuşmasını eleştirdi
    09:18 CHP Milletvekili Tanrıkulu, Erdoğan'ın Diyarbakır konuşmasını eleştirdi

    CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır mitinginde yaptığı konuşmayı sert sözlerle eleştirdi. Tanrıkulu, Erdoğan'ın Diyarbakır sorunlarına ve Kürt meselesine dönük bir şey ifade etmediğini belirtti ve Adalet ve Kalkınma Partisi politikalarından bir şey beklemenin doğru olmadığını vurguladı. Tanrıkulu, iktidar karşısında bir dengeyi yerel yönetimler üzerinden inşa etmenin önemine değindi.


Advertisement