Kocaeli'de Ar-Ge Bilgi Günü - Son Dakika
Yerel

Kocaeli'de Ar-Ge Bilgi Günü

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) işbirliğinde yarın "Ar-Ge Bilgi Günü" etkinliği düzenlenecek.

03.12.2015 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) işbirliğinde yarın "Ar-Ge Bilgi Günü" etkinliği düzenlenecek.

KOTO'dan yapılan yazılı açıklamada, firmaların uluslararası rekabet koşullarına hazırlamak adına Ar-Ge destekleri veren TÜBİTAK MAM ortaklığıyla önemli bir etkinlik gerçekleştirileceği belirtildi.

Yarın saat 14.00'te başlayacak etkinliğin herkese açık olduğu vurgulanan açıklamada, "KOTO'da gerçekleştirilecek olan etkinlikte, özel sektörün yer alabileceği bir destek programı olan TEYDEB 1511 Öncelikli Alanlar Araştırma Teknoloji Geliştirme ve Yenilik Projeleri Destekleme Programı başta olmak üzere, destekleme programları hakkında kapsamlı bilgiler sunulacak" ifadesi kullanıldı.

Ar-Ge Bilgi Gününe, TÜBİTAK MAM'ın üst düzey yöneticileri ile kurumun bünyesinde yer alan Çevre ve Temiz Üretim, Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji, Kimyasal Teknoloji, Yer ve Deniz Bilimleri, Malzeme, Gıda, Makine ile Enerji enstitülerinden yetkililerin katılacağı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli'de Ar-Ge Bilgi Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement