Kocaeli'de Askeri Helikopterle İrtibatın Kesilmesi - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Askeri Helikopterle İrtibatın Kesilmesi

Genelkurmay Başkanlığı: "Deniz Kuvvetleri Deniz Hava Komutanlığına (Kocaeli) ait bir adet S 70B Sikorsky tipi helikopter, içerisinde 4 kişilik mürettebatı olduğu halde Cengiz Topel Askeri Havaalanı'ndan (Kocaeli) havalanmış, ancak saat 12.25'te telsiz irtibatı kesilen helikopterin havadan ve karadan.

13.10.2014 00:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de telsiz irtibatı kesilen askeri helikopterin kaza kırıma uğradığı ve helikopterdeki 4 mürettebatın şehit olduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, Konya'da yapılması planlanan bir eğitim faaliyetine katılmak üzere, içerisinde 4 kişilik mürettebatı olduğu halde Cengiz Topel Askeri Havaalanı'ndan (Kocaeli) havalanan ancak saat 12.25'te telsiz irtibatı kesilen ?Deniz Kuvvetleri Deniz Hava Komutanlığına (Kocaeli) ait S-70B Sikorsky tipi helikopterin havadan ve karadan yapılan aramalar sonucunda Kartepe/ Balaban Köyü bölgesinde kaza kırıma uğradığı belirtildi.

Helikopterin pilotları Dz.Plt.Bnb. Deniz Akdeniz ve Dz.Plt.Ütğm. Çağrı Ceyhan ile Rad.Astsb.Kd.Üçvş. Mehmet Karakaşoğlu ve DSA Astsb.Üçvş. Ömer Burak Öğüt'ün şehit olduğu ifade edildi.

Kazanın nedeninin Kaza Kırım Heyeti'nin incelemesi sonucunda belirleneceği kaydedildi.

Açıklamada, ayrıca şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk milletine ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına başsağlığı dileğinde bulunuldu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Askeri Helikopterle İrtibatın Kesilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement