Kocaeli'de Fuhuş Operasyonu: 3 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Fuhuş Operasyonu: 3 Gözaltı

Kocaeli’nin İzmit ve Gölcük ilçelerinde yabancı uyruklu kadınlara fuhşa yaptırdığı ayrıca uyuşturucu satışı da yaptığı belirlenen 3 kişi, polis tarafından yapılan baskında gözaltına alındı.

04.02.2016 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin İzmit ve Gölcük ilçelerinde yabancı uyruklu kadınlara fuhşa yaptırdığı ayrıca uyuşturucu satışı da yaptığı belirlenen 3 kişi, polis tarafından yapılan baskında gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İzmit Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından il genelinde başlatılan çalışmaları neticesinde, İzmit ve Gölcük ilçesinde yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdığı ve uyuşturucu satışı gerçekleştirdiği belirlenen 3 kişiyi gözaltına aldı. Ekipler, G.M. (36), O.C.(33) ve H.A. (30) isimli şahısların İzmit ve Gölcük ilçelerinde kiraladıkları evlerde barındırdıkları 16 yabancı uyruklu kadına fuhuş amaçlı müşteri temin ettiği ve uyuşturucu satışı yaptığı belirledi. Ekipler tarafından ayrıca yabancı uyruklu kadınların faaliyet gösterdiği otellerde de bazı otel çalışanlarının fuhşa aracılık ettikleri tespit edildi.

İzmit ve Gölcük ilçelerinde polis ekipleri tarafından eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyon ve 7 ayrı adreste yapılan aramalarda fuhşa teşvik ve aracılık eden üç şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, şahısların fuhuş yaptırdığı 9 yabancı uyruklu kadın ise gerekli adli işlemlerin tamamlanmasının ardından Kocaeli Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Polis ekipleri gözaltına aldığı şüphelilerden G.M.'nin üzerinde yaptığı aramalarda 96 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

Gözaltına alınan 3 şüphelinin İzmit Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadelerinin alınmaya devam ettiği, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Fuhuş Operasyonu: 3 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement