Kocaeli'de Kar Yağışı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Kar Yağışı

Kocaeli\'de Kar Yağışı

Kocaeli'de kar yağışı Hava sıcaklıklarının dünden itibaren 7-8 derece birden aşağı düşmesiyle birlikte Kocaeli'de dün Kartepe başta olmak üzere yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı, Kocaeli Üniversitesi'nin bulunduğu Umuttepe ve diğer yerleşim birimlerinde de etkili olmaya başladı.

21.03.2015 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de kar yağışı

Hava sıcaklıklarının dünden itibaren 7-8 derece birden aşağı düşmesiyle birlikte Kocaeli'de dün Kartepe başta olmak üzere yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı, Kocaeli Üniversitesi'nin bulunduğu Umuttepe ve diğer yerleşim birimlerinde de etkili olmaya başladı. Kartepe'de kar kalınlığı bugün 80 santime çıkarken, kentin biraz yüksekleri de yeniden beyaz örtüyle kaplandı.

Kocaeli bölgesinde bir süre yaşanan bahar havası, sıcaklıkların aniden düşmesiyle szona erdi. Dün bölgenin en yüksek kesimi olan kertepe'de, 1650. metrede bulunan otel ve kayak merkezinde saat 13.00'de başlayan ve aralıklız devam eder kar yağışı yonucu kar kalınlığı 80 santime kadar çıktı. Otel yetkilileri, yağışın böyle devam etmesi halinde kayak pistlerini açabileceklerini söylediler.

Bu arada deniz seviyesinde karla zaman zaman karla karışık yağmur yağarken, İzmit'ün üst kezsimlerindeki semtlerde kar yağışı başladı. Kocaeli Üniversitesi Kampüsü'nün bulunduğu Umuttepe'de bölgesi de dahil birçok yerleşim merkezi yeniden beyaz örtüyle kaplandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Kar Yağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement