Kocaeli'de Kimse Yok mu Derneği'ne Polis Baskını - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Kimse Yok mu Derneği'ne Polis Baskını

Kocaeli'de Kimse Yok mu Derneği'ne sabah saatlerinde polis ekipleri tarafından baskın düzenlendi. Polis ekipleri derneğin ardından KASİAD ve GESİAD'a da basın düzenledi.

02.09.2015 11:13  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekipleri tarafından sabah erken saatlerde Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ne baskın düzenlendi.

CEMAATE YAKIN DERNEĞE POLİS BASKINI

Kocaeli'nin İzmit ilçesinin Yenişehir mahallesindeki Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Kocaeli Şubesi'ne, sabah 08.30 saatlerinde polis tarafından baskın yapıldı. Cemaat bağlantısı iddiasıyla Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro (KOM) ekipleri tarafından yapılan baskında, dernek içerisinde bulunan bilgisayarlar ve yazılı belgelerde inceleme yapıldı.

BİNAYA GİRİŞ-ÇIKIŞ YASAK

Yaklaşık 20 kişilik ekiple yapılan operasyon nedeniyle dernek önüne çok sayıda polis ekibi sevk edilerek güvenlik önlemi alındı. Güvenlik önlemleri nedeniyle dernek binasına polis ve dernek yetkilileri haricinde giriş-çıkış yapılmasına izin verilmedi.

ARAMALAR 3 SAATTİR SÜRÜYOR

Yaklaşık 3 saattir süren ve hâlâ devam eden aramalarda polis ekiplerinin, bilgisayarlarda yaptıkları incelemeleri sürdürdükleri öğrenildi.

KASİAD, GESİAD'A VE RİDANİYE'YE DE BASKIN YAPILDI

Polis ekipleri ayrıca Kocaeli Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD), Gebze Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD) ve Ridaniye Eğitim Yardımlaşma ve Kültür Derneği binasına da baskın düzenlediler.

KASİAD BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili açıklama yapan KASİAD Başkanı Mehmet Tabak, konunun sadece bir denetimden ibaret olduğunu ve derneklerinin şu an denetlendiğini aktardı.

Kocaeli\'de Kimse Yok mu Derneği\'ne Polis Baskını
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Kimse Yok mu Derneği'ne Polis Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement