Kocaeli'de Kızılay Öncülüğünde Ücretsiz Genç Butik Mağazası Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kocaeli'de Kızılay Öncülüğünde Ücretsiz Genç Butik Mağazası Açıldı

Kızılay öncülüğünde üniversite öğrencilerinin giyim ihtiyacını karşılamak için, Gebze Teknik Üniversitesi'nde ücretsiz genç butik mağazası açıldı.

08.04.2015 13:58  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı öncülüğünde üniversite öğrencilerinin giyim ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirilen ücretsiz "Genç Butik" mağazalarının 7'ncisi, Gebze Teknik Üniversitesi'nde (GTÜ) törenle açıldı.

GTÜ Çayırova Yerleşkesi'ndeki törende konuşan Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, maddi imkanları kısıtlı öğrencilerin giyim ihtiyacını karşılamak üzere GTÜ ile iş birliği yaparak, sevgi ve kardeşlik mağazalarının 7'ncisini açtıklarını söyledi.

Mağazada gönüllü öğrencilerin görev yapacağını dile getiren Akar, imkanı olmayan her öğrencinin mağazadan yararlanabileceğini açıkladı.

Akar, projenin hayata geçmesinde emeği geçenlere ve giyim eşyalarının temini konusunda yardımcı olan sponsor ve bağışçılara teşekkür etti.

GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ise GTÜ'den beklentilerin daha çok teknik ve mühendislik alanlarında olduğunu ama sosyal bilimlerde de çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Üniversitelerin sosyal projelerle de topluma katkı sağlaması gerektiğini vurgulayan Görgün, bu kapsamda Türk Kızılay ile birlikte öğrencilerin giyim ihtiyacına cevap verecek önemli bir sosyal projeye imza attıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından Akar ve Görgün, mağazanın açılış kurdelesini kesti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli'de Kızılay Öncülüğünde Ücretsiz Genç Butik Mağazası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement