Kocaeli'de "Uyuşturucuya Hayır" Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika
Yerel

Kocaeli'de "Uyuşturucuya Hayır" Kampanyası Başlatıldı

Karamürsel İslami Araştırma ve Yardımlaşma Derneği (KİSADER) tarafından başlatılan "Uyuşturucuya Hayır" kampanyasıyla madde bağımlılığı konusunda gençlerde farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

13.06.2014 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamürsel İslami Araştırma ve Yardımlaşma Derneği (KİSADER) tarafından başlatılan "Uyuşturucuya Hayır" kampanyasıyla madde bağımlılığı konusunda gençlerde farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

Uyuşturucuyla mücadeleyi kendilerine borç bildiklerini belirten KİSADER Başkanı Enes Sezer, bazı gençlerin ölümüne neden olan uyuşturucuyu toplumdan uzaklaştırmak istediklerini söyledi.

Allah'ın haram kıldığı ve toplumun manevi değerlerine zarar veren uyuşturucudan gençleri bilinçlendirerek korumak istediklerini ifade eden Sezer, şunları kaydetti:

"Artık kimyasal uyuşturucu dönemi başladı ve buna düşmek ve bağımlı olmak çok basitleşti. İşte toplumumuza sokulmuş kimyasal zehirlerle ilgili, 'benim işim olmaz ve benim çocuğum bu illete düşmez' demeyin. Sakın kibirlenmeyin ve kınamayın. Artık uyuşturucu kullanan insanlar hallerinden belli olanlar değildir. Kimyasal uyuşturucu her an hepimiz için ve özellikle gençlerimiz için büyük bir tehdittir." - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli'de 'Uyuşturucuya Hayır' Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement