Kocaeli'deki Fabrika Yangını Kontrol Altına Alındı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'deki Fabrika Yangını Kontrol Altına Alındı

Kocaeli\'deki Fabrika Yangını Kontrol Altına Alındı

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan bir kimya fabrikasında gece saatlerinde başlayan ve iki fabrikaya daha sıçrayan yangın 6 saat sonra kontrol altına alındı.

19.06.2015 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bulunan bir kimya fabrikasında gece saatlerinde başlayan ve iki fabrikaya daha sıçrayan yangın 6 saat sonra kontrol altına alındı.

Vezirçiftliği Mahallesi D130 karayolu üzerindeki bir kimya fabrikasında gece saat 04.00 sıralarında başlayan yangın 6 saat sonra kontrol altına alındı. Yangın alanında inceleme yapan Başiskele Kaymakamı Ali Partal, yangının kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarının başlatıldığını ve alevlerin 3 fabrikada büyük hasar oluşturduğunu belirtti.

Yanan fabrikaların önünde basın mensuplarına açıklama yapan Partal, "3 fabrikamızda hasar var. 1 fabrikamız da tamamen yandı. Depo olarak kullanılan fabrika tamamen yandı. İSPET Kimyasal üretim fabrikasında soğutma çalışmaları devam ediyor. Onun yanında Güncanlar firmasına ait tavuk işleme yerimiz var. Orada da yüzde 50 civarında bir yanma söz konusu oldu. Şu anda yangın kontrol altında" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'deki Fabrika Yangını Kontrol Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement