Kocaeli'deki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'deki Trafik Kazası

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobiliyle çarptıktan sonra kaçan sürücü, teslim oldu.

20.02.2013 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobiliyle çarptıktan sonra kaçan sürücü, teslim oldu.

Çamlık Mahallesi Sapanca yolunda gece saatlerinde bir kadına çarptıktan sonra olay yerinden kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatan polis, üzerinden herhangi bir kimlik çıkmayan cesedin Gülendam Bulut'a ait olduğunu belirledi.

Bulut'a ilk önce Mustafa Okutan'ın kullandığı 41 DK 261 plakalı otomobilin çarptığını tespit eden polis, daha sonra yola savrulan Bulut'un üzerinden geçerek ölümüne neden olan otomobilin Kadir Yılmaz'a ait 41 HK 412 plakalı araç olduğu bilgisine ulaştı.

Bulut'a ilk olarak çarpan otomobilin sürücüsü Okutan, olay yerinde gözaltına alınırken, polisin yakalanması için çalışma başlattığı Yılmaz da sabah saatlerinde Kartepe Polis Merkezi'ne gelerek teslim oldu.

Söz konusu otomobil sürücülerinin emniyetteki işlemleri sürerken, 5 çocuk annesi Bulut'un cenazesinin bugün toprağa verileceği öğrenildi.

Muhabir: Kadir Yıldız

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli'deki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement