Kocaeli Diyanete İşleri Başkanlığı'na Destek Verdiler - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Diyanete İşleri Başkanlığı'na Destek Verdiler

Kocaeli Diyanete İşleri Başkanlığı\'na Destek Verdiler

Diyanete İşleri Başkanlığı'na destek verdiler İZMİT'te, Diyanet-Sen Kocaeli Şubesi üyeleri Kocaeli Müftülüğü'nün önünde toplanarak Diyanet İşleri Başkanlığı'na destek verdiler.

19.01.2016 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanete İşleri Başkanlığı'na destek verdiler

İZMİT'te, Diyanet-Sen Kocaeli Şubesi üyeleri Kocaeli Müftülüğü'nün önünde toplanarak Diyanet İşleri Başkanlığı'na destek verdiler. Diyanet-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Selami Tarcan, Diyanet İşleri Başkanlığı'na saldırı dilini kullananları iyi niyetten yoksun olarak nitelediklerini belirterek, "Sapkın, çarpık, yorum ve değerlendirmeler, topluma Diyanet İşleri Başkanlığı'nın görüşü olarak takdim edilemez" dedi.

Diyanet-Sen Kocaeli Şubesi yöneticileri ve üyeleri Kocaeli Müftülüğü'nün önünde toplandılar. Yaklaşık 30 kişi, "Türkiye Diyanetsiz olmaz", "Diyanetine sahip çık" dövizleri ile Diyanet İşleri Başkanlığı'na destek oldular. Diyanet-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Selami Tarcan yaptığı açıklamada, "Ümmet coğrafyasına hizmet eden, mazlumların, çaresizlerin imdadına yetişen, iman ve hakikat ölçülerini her alanda ve herkese hatırlatmaya çalışan Diyanet İşleri Başkanlığımıza yapılan acımasız saldırılara karşı olduğumuzu tek dil ve söylemle dünyaya duyurmak için bir aradayız. Diyanet'e dair saldırı dilini kullananları, iyi niyetten yoksun, ön yargılı insanlar olarak niteliyoruz. Sapkın, çarpık, yorum ve değerlendirmeler, topluma Diyanet İşleri Başkanlığı'nın görüşü olarak takdim edilemez. Diyanet bu ümmet coğrafyası için tek umuttur. Bu umut biterse dünya coğrafyasındaki mazlumlar çaresizliğe itilir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Diyanete İşleri Başkanlığı'na Destek Verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement