Kocaeli Hayvan Temalı Defile İlgi Gördü - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Hayvan Temalı Defile İlgi Gördü

Kocaeli Hayvan Temalı Defile İlgi Gördü

Hayvan temalı defile ilgi gördüKocaeli'nin Darıca İlçesi'ndeki hayvanat bahçesinde üniversite öğrencilerinin hazırladığı hayvan temalı kıyafetlerden oluşan defile ilgi çekti.

24.04.2016 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayvan temalı defile ilgi gördü

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ndeki hayvanat bahçesinde üniversite öğrencilerinin hazırladığı hayvan temalı kıyafetlerden oluşan defile ilgi çekti.

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nın kuruluşunun 23'üncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama yapıldı. Kutlamlara, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet Akalın, Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı Genel Müdürü Yücel Yılmaz ve ziyaretçiler katıldı. Marmara Üniversitesi Tasarım ve Moda Bölümü öğrencilerinin hazırladığı, 'Dostun için tasarla' adı verilen defilede hayvan temalı kıyafetler sergilendi. Üzerinde maymun, kelebek, tavus kuşu, timsah, kartal gibi hayvanların resim ve figürlerinin yer aldığı kıyafetler ilgi çekti.

Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı Genel Müdürü Yücel Yılmaz, "En son Türkiye'nin ilk gergedanını getirmiştik. Önümüzdeki ay içerisinde de onun dişisini getireceğiz. Çizgili sırtlanımız da Türkiye'de ilk olacak ve o da önümüzdeki ay içerisinde gelecek. 2015 yılında ziyaretçi sayımız 550 bine ulaştı. Bu yıl hedefimiz 750 bin. Ondan sonra da hedefimiz 1 milyon" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Hayvan Temalı Defile İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement