Kocaeli İl Kültür Müdürü 4 Kez Görevden Alındı, Mahkeme Kararıyla Geri Döndü - Son Dakika
Güncel

Kocaeli İl Kültür Müdürü 4 Kez Görevden Alındı, Mahkeme Kararıyla Geri Döndü

Kocaeli İl Kültür Müdürü 4 Kez Görevden Alındı, Mahkeme Kararıyla Geri Döndü

Kocaeli İl Kültür Müdürü 4 kez görevden alındı, mahkeme kararıyla geri döndü KOCAELİ İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, 15 aylık sürede 4 kez alındığı görevine her seferinde açtığı davaları kazanarak yeniden döndü.

17.04.2015 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli İl Kültür Müdürü 4 kez görevden alındı, mahkeme kararıyla geri döndü

KOCAELİ İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, 15 aylık sürede 4 kez alındığı görevine her seferinde açtığı davaları kazanarak yeniden döndü. Son olarak 25 Aralık 2014'de görevinden alınan Zamburkan, bu davayı da kazanıp 8 Nisan'da görevine iade edildi.

Geçmişi 3 bin yıla kadar uzanan ve her yeri tarihi eserlerle dolu olan Kocaeli'de göreve 1990 yılında İl Turizm Müdür yardımcısı olarak başlayan Adnan Zamburkan, daha sonra müdür oldu. Ancak Adnan Zamburkan ilki 12 Aralık 2013 tarihinde olmak üzere 15 aylık süre içinde tam 4 kez görevden alındı. Müdürlük koltuğuna vekil olarak Mehmet Kesen oturdu. Adnan Zamburkan, her seferinde Kocaeli İdare Mahkemelerinde açtığı davaları kazanıp göreve iade edildi. Bir veya iki gün görev yaptıktan sonra yeniden görevden alınıp Bakanlık veya Ankara İl Kültür Müdürlüğü emrine uzman olarak atandı.

8 NİSAN'DAN BERİ GÖREVDE

Adnan Zamburkan son olarak 19 Aralık 2014 tarihinde görevden alınarak Ankara Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne geçici görevle uzman olarak görevlendirildi. Bu kez Kocaeli 1'inci İdare Mahkemesi'nde dava açan Adnan Zamburkan ile ilgili olarak mahkeme göreve iade kararı verdi. Zamburkan, 9 gün önce 8 Nisan 2015 tarihinde yeniden koltuğuna oturdu. Şu ana kadar da yeniden görevden alma girişiminde bulunulmadı.

Adnan Zamburkan, devlet memuru olduğu için bu konuda yorum yapamayacağını belirtirken, kendisini ziyaret edenlere "Esas olan ülkeye hizmettir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli İl Kültür Müdürü 4 Kez Görevden Alındı, Mahkeme Kararıyla Geri Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement