Kocaeli Körfez Köprüsü Bağlantı Yolu Düzenleme Çalışması Dün Gece Tem?i Kilitledi Ek - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Körfez Köprüsü Bağlantı Yolu Düzenleme Çalışması Dün Gece Tem?i Kilitledi Ek

Kocaeli Körfez Köprüsü Bağlantı Yolu Düzenleme Çalışması Dün Gece Tem?i Kilitledi Ek

Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu'nun en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü bağlantı yolu düzenlemesi için 13 Haziran Cumartesi sabahından itibaren TEM Otoyolu Gebze Kavşağı girişinin kapatılması ve trafiğin yan yola verilmesi daha ilk günlerde büyük sıkıntı yaratmaya başladı.

15.06.2015 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu'nun en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü bağlantı yolu düzenlemesi için 13 Haziran Cumartesi sabahından itibaren TEM Otoyolu Gebze Kavşağı girişinin kapatılması ve trafiğin yan yola verilmesi daha ilk günlerde büyük sıkıntı yaratmaya başladı. Özellikle dün gece hafta sonu tatillerini İstanbul dışında geçirenlerin oluşturduğu yoğun dönüş trafiği buradaki daralma nedeniyle İzmit-Gebze arasında çileye dönüştü.

Kocaeli Valiliği de Karayolları'nın yapacağı çalışma ile ilgili olarak geçtiğimiz hafta duyuru yaptı. İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün bağlantı yolları için TEM Otoyolu Gebze Kavşağı girişinde yalnızca 350 metrelik bölümünde çalışma yapılacağı duyuruldu. 13 Haziran sabahı saat 08.00'da başlatılan ve 28 Haziran'a kadar süreceği bu çalışma nedeniyle yol bu noktada daraldığından, özellikle dün akşam İzmit-Gebze arası trafik tam anlamıyla felç oldu. Hafta sonu tatillerini İstanbul dışında geçirenler dün akşam saatlerinde dönüşe geçtikten sonra yoğun trafik Gebze'de sıkışmaya başladı. Gebze'den itibaren normal akışını sürdüremeyen trafik TEM'in İzmit-Gebze arasında araçların adım adım ilerlemesine neden oldu. Bu yoğunluk saat 04.00'e kadar sürdü. İzmit- Dilovası arası bu saatten sonra biraz olsun rahatlarken, Dilovası-Gebze arası ise ancak saat 07.00'den itibaren normale döndü.

Normal dönemlerde de Cuma günleri İstanbul'dan Anadolu istikametine, Pazar akşamları da İstanbul istikametine doğru her zaman trafik yoğunluğu yaşanan TEM Otoluyu' nun İzmit Gebze arasında, bu sıkışıklığın özellikle hafta sonları 28 Haziran'a kadar devam etmesi bekleniyor. Ancak yine Körfez Köprüsü bağlantı yolları nedeniyle aynı güzergahta yıl sonuna kadar birçok yeni düzenleme çalışmaları da yapılacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Körfez Köprüsü Bağlantı Yolu Düzenleme Çalışması Dün Gece Tem?i Kilitledi Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trabzon'da 'Alo 199' Çağrı Merkezi Kapatılma Kararına Tepki
    16:11 Trabzon'da 'Alo 199' Çağrı Merkezi Kapatılma Kararına Tepki

    Trabzon'da Nüfus ve Vatandaşlık Hizmetleri bünyesinde faaliyet gösteren 'Alo 199' çağrı merkezinin kapatılma kararı, çalışanlar tarafından protesto edildi. Çalışanlar, kararın Trabzon'un ekonomisine zarar vereceğini ve 350 kişinin işsiz kalacağını belirterek tepki gösterdi.

  • Pakistan Cumhurbaşkanı Zardari, Çin ile İşbirliği Kararlılığını Sürdürüyor
    16:10 Pakistan Cumhurbaşkanı Zardari, Çin ile İşbirliği Kararlılığını Sürdürüyor

    Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zardari, ülkesinin barış, bağlanabilirlik, refah ve istikrarın korunması gibi müşterek hedefleri ilerletmek üzere Çin ile işbirliği yapma kararlılığını sürdürdüğünü belirtti. Zardari, zor zamanlarda çeşitli alanlarda Pakistan'a verdikleri sarsılmaz destekten ötürü Çin halkına ve liderliğine şükranlarını iletti. Ayrıca Çin-Pakistan Ekonomik Koridoru (CPEC) projesini tamamlama kararlılığını bir kez daha dile getiren Zardari, düşman unsurların bu projeyi tehlikeye atmasına veya iki ulus arasındaki güçlü bağı zedelemesine izin vermeyeceklerini vurguladı.

  • Söğüt'te Kaçak Tütün Operasyonunda 23 Bin 620 Dolu Makaron Ele Geçirildi
    16:09 Söğüt'te Kaçak Tütün Operasyonunda 23 Bin 620 Dolu Makaron Ele Geçirildi

    Bilecik'in Söğüt ilçesinde yapılan kaçak tütün operasyonunda, 4 iş yerinde yapılan baskınlarda 23 bin 620 dolu makaron, 5 bin adet bandrolsüz boş makaron, 13 adet elektronik sigara ve 30 adet elektronik sigara likiti bulundu. Operasyon sonucunda 5 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

  • KTÜ Matematik Bölümü FEDEK tarafından akredite edildi
    16:09 KTÜ Matematik Bölümü FEDEK tarafından akredite edildi

    Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Fen Fakültesi Matematik Bölümü Lisans Programı'nın, Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih, Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (FEDEK) tarafından 3 yıl 5 ay süreyle akredite edildiğini bildirdi. Prof. Dr. Çuvalcı, Matematik Bölümünün FEDEK tarafından akredite edilmesinin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Akreditasyonla Matematik Bölümünün kalitesi ve başarısının onayladığının altını çizen Çuvalcı, akademisyenlere teşekkür ederek, akreditasyonların öğrencilere ve bölümlere hayırlı olmasını diledi. Çuvalcı, Matematik Bölümünün sadece akademik mükemmelliği değil, öğrencilerin bireysel gelişimini ve başarısını da hedeflediğini vurguladı ve bu akreditasyonun doğru yolda olduklarını gösterdiğini ifade etti.

  • Niğde Valiliği Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2024 Yılı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
    16:08 Niğde Valiliği Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2024 Yılı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

    Niğde Valiliği Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2024 Yılı Olağan Toplantısı, Vali Yardımcısı Resul Özdemir başkanlığında yapıldı. Toplantıda, encümen üyeleri seçildi ve birliğin faaliyetleri değerlendirildi.

  • Afyonkarahisar Zafer Müzesi Restorasyonu Tamamlanıyor
    16:07 Afyonkarahisar Zafer Müzesi Restorasyonu Tamamlanıyor

    Afyonkarahisar Valiliği, Kurtuluş Savaşı döneminde kullanılan Zafer Müzesi'nin restorasyon çalışmalarının sona geldiğini ve projeye 7 milyon 130 bin 487 TL bütçe ayrıldığını duyurdu. Restorasyon sürecinde zarar veren betonarme kolon ve kirişlerin kaldırıldığı belirtilen açıklamada, müzenin yaz aylarında ziyarete açılması planlandığı ve orijinal mimari yapısına kavuşacağı ifade edildi.

  • Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti
    16:05 Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti

    Vali Gökmen Çiçek, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti. Çiçek, Büyükkılıç'a şehre hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve yeni dönem için başarı diledi. Büyükkılıç da Çiçek'e şehre katkı sağlayan yaklaşımları ve pozitif bakışı dolayısıyla teşekkür etti ve yeni dönemde şehrin imarı ve gelişimi için çalışacaklarını vurguladı.

  • Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak
    16:04 Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak

    Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde düzenlenecek yarışta sporcular, 34 kilometrelik parkuru plaja kurulacak rampadan denize atlayışla tamamlayacak. Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor.


Advertisement