Kocaeli'ndeki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Kocaeli'ndeki Trafik Kazası

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden avukat Zeynep Almila Tezcan'ın cenazesi, memleketi Balıkesir'de toprağa verildi.

15.09.2015 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden avukat Zeynep Almila Tezcan'ın cenazesi, memleketi Balıkesir'de toprağa verildi.

İzmit'ten yakınları tarafından alınan Tezcan'ın naaşı, Balıkesir'e getirildi.

Tabutunun üzerine avukat cübbesi konulan Tezcan için Zağnos Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazına, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Kandıra Cezaevi'nde hükümlü bulunan Zeynep Almila Tezcan'ın babası Kubilay Tezcan, özel izin alarak Balıkesir'e geldi ancak cenaze namazına yetişemedi.

Daha sonra Tezcan'ın naaşı, Balıkesir Mezarlığı'nda defnedildi.

İzmit ilçesinde, D-605 karayolu Çubuklu mevkisinde, Zeynep Almila Tezcan yönetimindeki 34 BY 3091 plakalı otomobil ile O.Y'nin kullandığı 06 SP 222 plakalı otomobil çarpışmış, araçlarda sıkışan 3 kişi, itfaiye ekiplerince çıkarılmıştı. Tezcan'ın kullandığı otomobilde bulunan ve ağır yaralanan Mehmet Adısanoğlu, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Sürücü Tezcan, kaldırıldığı Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yaşamını yitirmiş, diğer sürücü O.Y. ise İzmit Seka Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli'ndeki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement