Kocaeli'nin Karadeniz'e Kıyı Olan Sahilleri Ramazan Ayında da Dolup Taştı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'nin Karadeniz'e Kıyı Olan Sahilleri Ramazan Ayında da Dolup Taştı

Kocaeli\'nin Karadeniz\'e Kıyı Olan Sahilleri Ramazan Ayında da Dolup Taştı

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'e bağlı Karadeniz sahillerindeki plajlar, hava sıcaklıklarının artmaya başlamasıyla Ramazan ayına rağmen dolmaya başladı.

01.07.2015 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'e bağlı Karadeniz sahillerindeki plajlar, hava sıcaklıklarının artmaya başlamasıyla Ramazan ayına rağmen dolmaya başladı. Şu anda fazla yoğunluk olmamasına rağmen, plajlarda güney sahillerini aratmayacak görüntüler oluştu.

Geçtiğimiz yıllarda Ramazan aylarında genelde çok sakin olan olan Kandıra sahilleri bu yaz bunaltıcı sıcaklar nedeniyle hareketlenmeye başladı. Karadeniz sahilindeki Kerpe, Kefken, Kovanağzı, Cebeci, Bağırganlı, Sarısu gibi plaj bölgelerindeki plajlarda Kocaeli'nin yanı sıra İstanbul ve Sakarya'dan gelen günübirlikçiler ile bölgede yazlıkları olanlar denizin keyfini çıkarıyor.

Ankara'dan iki günlük tatil yapmak için ailece Kandıra plajına geldiklerini söyleyen Erdal Yılmaz, "Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Kandıra sahillerini internet üzerinden araştırdım. Sahilleri beğenince iki günlük tatilimizi geçirmek için buraya geldik. Doğası ve denizi eşşiz bir yer. İlk kez gelmemize rağmen ailece çok beğendik." dedi.

Havaların aşırı sıcak olması nedeniyle plaja indiklerini söyleyen Büşra Narin Yılmaz, "Bizim sahilde yazlığımız var. İzmit'ten geliyoruz. Hava o kadar sıcakki bunalınca kendimizi sahil kenarına attık. Ramazan olmasına rağmen plajlar yoğun. İnsanlar denizin ve güneşin keyfini çıkartıyor." dedi.

Kandıra sahillerindeki plajların Ramazan ayından sonra tamamen hareketlenmesi bekleniyor. Geçtiğimiz yıllarda da özellikle Ramazandan sonra plajlarda havlu serecek yer kalmıyordu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'nin Karadeniz'e Kıyı Olan Sahilleri Ramazan Ayında da Dolup Taştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement