Kocaeli Osmangazi Köprüsü Ulaşıma Açıldı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Osmangazi Köprüsü Ulaşıma Açıldı

Kocaeli Osmangazi Köprüsü Ulaşıma Açıldı

Osmangazi Köprüsü saat 24.00'te ulaşıma açıldı.

01.07.2016 02:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Köprüsü saat 24.00'te ulaşıma açıldı. Köprünün ücretsiz olması nedeniyle çok sayıda kişi köprüye akın ederken, köprünün sağ şeritleri fotoğraf çektirmek için duranlarla doldu. Fotoğraf meraklıları nedeniyle zaman zaman kaza tehlikeleri yaşandı. Yalova'dan gelen gençler ise köprünün üzerinde darBuka ve klarnet çalarak oyunlar oynarken, Tayyip baba, Türkiye seninle gurur duyuyor diye sloganlar attılar.

Osmangazi Köprüsü saat 24.00'te trafiğe açıldı. Köprünün açılmasıyla birlikte Yalova ve Kocaeli istikametleri araçlarla doldu. Köprünün açılmasını bekleyen vatandaşlar yollara döküldü. Bazı vatandaşlar araçlarıyla yol kenarında durarak köprüdeki ışık şovunu izlediler. Köprünün bayram tatilinin son gününe kadar ücretsiz olacak olması nedeniyle gişelerden ücretsiz geçildi. Bazı sürücüler köprünün ortasında durarak aileleriyle birlikte selfie yaptı. Görevliler, trafiği engellemeleri nedeniyle sürücüleri uyararak yola devam etmelerini istedi. 3'er şeritli köprüde fotoğraf çektirenler ve manzarayı izleyenler nedeniyle Yalova ve Kocaeli istikametlerinin sağ şeritleri araçlarla doldu. Yolun sağında duran araçlar nedeniyle zaman zaman kaza tehlikeleri yaşandı. Köprünün çok güzel olduğunu belirten vatandaşlar, hatıra fotoğrafı çektirdiklerini söyleyerek, Çok güzel bir köprü. Köprüden geçmek için sabırsızlanıyorduk. İlk heyecanı yaşadık dedi.

Yalova'dan gelen gençler ise köprünün üzerinde araçlarını yol kenarında park ederek, darbuka ve klarnet çalıp oyunlar oynadılar. Gençler, Tayyip baba, Türkiye seninle gurur duyuyor, En büyük köprü bizim köprü diye tempo tuttular. Gençler daha sonra araçlarına binerek köprüden geçtiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Osmangazi Köprüsü Ulaşıma Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement