Kocaeli Otoyolda Adım Adım Bayram Çilesi - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Otoyolda Adım Adım Bayram Çilesi

Kocaeli Otoyolda Adım Adım Bayram Çilesi

Otoyolda adım adım bayram çilesiİZMİT(Kocaeli), (DHA) - RAMAZAN Bayramı tatili için yollara çıkanlar TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nun Kocaeli kesiminde trafiğin kitlenmesine neden oldular.

02.07.2016 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otoyolda adım adım bayram çilesi

İZMİT(Kocaeli), (DHA) - RAMAZAN Bayramı tatili için yollara çıkanlar TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nun Kocaeli kesiminde trafiğin kitlenmesine neden oldular. Sürücüler araçlarıyla 30-40 kilometre hızla, dur kalk yaparak ilerlemek zorunda kaldı. Osmangazi Köprüsü'nde ise sürücüler ulaşımda aksama olmadan yollarına devam ettiler.

Sabah saatlerinden itibaren TEM Otoyolu'nun Ankara istikametinde araç yoğunluğu yaşanıyor. 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ilk gününde yollara çıkanlar TEM Otoyolu'nun Kirazyalı ile Gültepe mevkiindeki tünel kesiminde 30-40 kilometre hızla ilerlediler. Gültepe ve Korutepe tünelleri ile viyadüklerde ulaşımın 2 şeride düşmesi nedeniyle yolda tıkanma yaşanırken, tünelin geçilmesiyle birlikte araçlar yollarına hızla devam ettiler. Yaklaşık 20 kilometrelik kesimde adım adım, dur kalk yaparak araçlarıyla ilerleyen sürücüler sıcak hava nedeniyle bunaldılar. TEM Otoyolu'ndaki yoğunluk D-100 Karayolu'na da yansıdı. TEM Otoyolu'ndaki trafiğe takılmak istemeyenler Körfez gişelerinden D-100 Karayolu'na yöneldi. Ancak, D-100 Karayolu'na yönelen araçlar ile şehir içi trafiği birleşince yolda ulaşım adım adım ilerledi.

Osmangazi Köprüsü'nde ise ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmadı. Yalova istikametine doğru bir yoğunluk yaşanırken, ulaşımda herhangi bir aksama olmadı. Köprüden geçişin bedava olması nedeniyle çevrelerde yaşayan birçok kişinin gezinti amacıyla köprüye gelmesi dikkat çekti.

HABER-KAMERA: Mesut ÇATAK-Ergün AYAZ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Otoyolda Adım Adım Bayram Çilesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement