Kocaeli Plajları Yaza Hazır - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Plajları Yaza Hazır

Kocaeli Plajları Yaza Hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Belde A.Ş. personelinin görev yapacağı Cebeci, Kerpe ve Bayramoğlu plajları yaza hazırlandı.

14.06.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Belde A.Ş. personelinin görev yapacağı Cebeci, Kerpe ve Bayramoğlu plajları yaza hazırlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında Kocaeli halkının plajlardan en güzel şekilde yararlanması için hazırlıklarını tamamladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden iştiraklerinden Belde A.Ş. tarafından işletilen Kandıra'daki Mavi Bayraklı Cebeci Halk Plajı ile Kandıra Kerpe Halk Plajı ve Darıca Bayramoğlu Halk Plajı'nda tüm hazırlıklar yapıldı.

Belde A.Ş. tarafından bu yıl üç plajda birden Kocaeli ve dışarıdan gelen yazlıkçılara hizmet verilecek. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen üst düzey vatandaş memnuniyeti nedeniyle bu yıl plajlardaki personel sayısı iki katına çıkarıldı. Kumsal alanları dikkatle temizlenen ve çevre düzenlemesi yapılan plajlardan Kandıra Cebeci Halk Plajı'nda bu yıl 400 adet şezlong ve 200 adet şemsiye ile 15 personel görev yapacak. Cebeci Halk Plajı'nda ayrıca 300 araçlık otopark da bulunuyor. Tatilciler gün boyu sadece 5 TL'ye otoparka araçlarını bırakabilecek.

Yine Kandıra'nın turistik alanları arasında yer alan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla çehresi değişen Kerpe Halk Plajı'nda da Belde A.Ş.'nin 4 personeli 300 şezlong ve 150 şemsiye ile denize girmeye gelenlere hizmet verecek. Darıca Bayramoğlu Halk Plajı'nda ise 600 şezlong ile 300 şemsiye tatilcileri bekliyor. Darıca Bayramoğlu'nda bu yıl da Kadınlar Plajı, bayanlara hizmet verecek. Bayramoğlu Halk Plajı'nda görevli 12 personelin 5'i bayan olarak belirlendi. Kadınlar Plajı'na 7 yaşından büyük erkek çocuklar da alınmayacak.

Öte yandan her üç plajda da şezlonglar günlük 5 TL'den şemsiyeler ise yine günlük 5 TL'den kiralanabilecek. Tuvalet ücreti ise 1 TL olarak belirlendi. Yazlıkçılar soyunma kabinleri ve duşlardan ise ücretsiz yararlanacak. Plajlarda yaz boyunca Belde A.Ş. personelinin yanı sıra KOSKEM'in cankurtaranları ile Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, Sağlık İşleri, Çevre Temizlik ve Zabıta personeli görev yapacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli Plajları Yaza Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement