Kocaeli Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Kocaeli Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Şırnak’ta dün çıkan çatışmada şehit olan Piyade Er Arif Subaşoğlu’nun memleketi Kocaeli’de düzenlenen cenazesine binlerce vatandaş katıldı.

10.02.2016 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ta dün çıkan çatışmada şehit olan Piyade Er Arif Subaşoğlu'nun memleketi Kocaeli'de düzenlenen cenazesine binlerce vatandaş katıldı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde dün bölücü terör örgütü üyeleri ile asker arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Er Arif Subaşı'nın cenazesi memleketi olan Kocaeli'nin Gölcük ilçesine getirildi. Terhisine 28 gün kala şehit olan 21 yaşındaki askerin cenazesi ilk olarak İhsaniye mahallesinde bulunan evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından, cenaze için özel olarak hazırlanan İhsaniye Meydanı'nda cenaze namazı kılındı. Binlerce kişinin katıldığı cenaze namazının ardından Şehit Piyade Er Arif Subaşoğlu'nun cenazesi İhsaniye Merkez Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenazeye Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Donanma Komutanı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de katıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement