Kocaeli Spor Şurası'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Spor Şurası'na Doğru

İzmit Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Kocaeli Spor Şurası, 25 Kasım'da yapılacak.

19.11.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Kocaeli Spor Şurası, 25 Kasım'da yapılacak.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, sporun birçok yönden ele alınacağı şuranın Kocaeli'de bir ilk olacağını söyledi.

Etkinlik sayesinde sporla ilgili önemli buluşmaları hayata geçireceklerini ifade eden Doğan, yaklaşık 500 katılımcının şurada sporu derinlemesine tartışacağını belirtti.

Doğan, elde edilecek sonuçların rapor haline getirileceğini dile getirerek, "Spor şurasına ilginin yüksek olmasını bekliyoruz. Burada güzel bir çalışmayı başarıyla sonlandıracağız. Hedef Kocaelimizde ve ülkemizde sporu olabildiği kadar fazla, sağlıklı, faydalı, yaygın yapabilmek ve yaptırabilmektir. Herkesin spor yapmasını, sporla belli bir zaman dilimini geçirmesini sağlamaktır. Bunlar sportif başarıları da beraberinde getirecektir" ifadesini kullandı.

Şurayı her yıl yapmayı planladıklarını anlatan Doğan, "Şura öncesi, spor konulu bir panel yapılacak. Panelde önemli konuşmacılarımız yer alacak. Biz ulusal düzeyde bir çalışmaya adım atıyoruz" dedi.

Tüm spor dalları konuşulacak

Şurada katılımcılar 10'ar kişilik gruplar halinde toplanacak, sorunlara çözüm üretmek üzere önceden kendilerine belirtilen 6 konuya yönelik moderatörleri eşliğinde beyin fırtınaları gerçekleştirilecek.

Kayıt altına alınacak sonuçlar, rapor haline getirilecek. Organizasyonda spor yönetimi, tesisleşme, spor ekonomisi, bütçe, altyapı, performans, eğitim, spor ve medya ilişkisi konuları müzakere edilecek.

Tüm spor dallarından grupların olacağı şura panelistleri arasında Eski MHK Başkanı Mustafa Çulcu, eski milli futbolcular Ogün Temizkanoğlu ve Tanju Çolak, Türkiye Basketbol Federasyonu Asbaşkanı Efe Aydan, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez'in de yer alacağı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli Spor Şurası'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement