Kocaeli Staj İçin Evden Çıkan Darıca'lı Damla'dan Bir Yıldır Haber Yok - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Staj İçin Evden Çıkan Darıca'lı Damla'dan Bir Yıldır Haber Yok

Kocaeli Staj İçin Evden Çıkan Darıca\'lı Damla\'dan Bir Yıldır Haber Yok

Ailesi Kocaeli'nin darıca İlçesi'nde oturan, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Üniversitesi İş Sağlığı ve İş Güvenliği Bölümü öğrencisi olan 19 yaşındaki Damla Demirtaş bir yıldır bulunamıyor.

22.05.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ailesi Kocaeli'nin darıca İlçesi'nde oturan, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Üniversitesi İş Sağlığı ve İş Güvenliği Bölümü öğrencisi olan 19 yaşındaki Damla Demirtaş bir yıldır bulunamıyor. Ailesinin onu bulmak için çalmadık kapı bırakmadığı Damla'dan bugüne kadar bir telefon dahi alınamadı. Darıca'nın Fevzi Çakmak Mahallesi'nde oturan 60 yaşındaki babası Cebir Demirtaş ve 53 yaşındaki annesi Nubahat Demirtaş'ın ifadelerine göre, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İş Sağlığı ve İş Güvenliği Bölümü ikinci sınıf öğrencisi olan Damla geçtiğimiz dönem sonu Kocaeli'ne ailesinin yanına geldi. Gebze'deki bir işyerinde staja başlayan damla, 18.06.2014 tarihinde yine staj için sabah evden ayrıldı. Ancak o günden bu yana bir daha kendisinden haber alınamadı.

Kızlarının bulunması için polise başvurduklarını, Cumhurbaşkanı ve Başbakan'dan yardım istediklerini, çalmadık kapı bırakmadıklarını söyleyen anne ve babası onun bir cinayete kurban gitmesinden veya kandırılıp bir terör örgütene katılmış olmasından endişe ettiklerini söylediler. Damla'nın ortadan kalbolduğunda 18 yaşında olduğunu belirten anne ve babası kızlarına seslenerek, "Kızım herkes hata yapabilir, eğer bir hata yüzünden bizlerden kaçtıysan, biz seni affediyoruz. Lütfen yuvana dön. Bizler perişan olduk. Çalan her telefonu sen diye açıyoruz. Ama 1 yıl oldu senden ses seda yok. Ne olur evine dön ve bu ızdırap bitsin" şeklinde çağrıda bulundular.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Staj İçin Evden Çıkan Darıca'lı Damla'dan Bir Yıldır Haber Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement