Kocaeli Süslü Kadınlar Pedallara Bastı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Süslü Kadınlar Pedallara Bastı

Kocaeli Süslü Kadınlar Pedallara Bastı

Süslü kadınlar pedallara bastıİZMİT'te, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında yapılan Dünya Otomobilsiz Kentler Günü'nde Süslü Kadınlar Bisiklet Turu düzenlendi.

25.09.2016 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süslü kadınlar pedallara bastı

İZMİT'te, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında yapılan Dünya Otomobilsiz Kentler Günü'nde Süslü Kadınlar Bisiklet Turu düzenlendi. Kadınlar süslenerek de bisiklete binebileceklerini, bisikleti ulaşım aracı olarak kullanabileceklerini göstermek istedi.

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'nde bulunan İzmit Belediyesi Bisiklet Trafik Eğitim Pisti önünde bisiklet tutkunları bir araya geldi. Süslü Kadınlar Bisiklet Turu'na kadınların yanı sıra erkekler de katıldı. Bazı kadınlar şıklıklarıyla dikkat çekerken, bisikletlerini de süsledi. Yaklaşık 150 kişi daha sonra bisikletleriyle şehir turu attı.

Etkinliğe katılan Nurten Aktaş, "Amacımız topluma bir mesaj vermek. Süslenip püslenip de bisiklete binebiliyoruz. Bisikleti bir ulaşım aracı olarak kullanabileceğimizin mesajını vermek istiyoruz. Yani ben bu kıyafetlerle yemeğe de gidebilirim, bisikletle arkadaşımla da buluşabilirim. İzmit çok küçük bir şehir sıkıştık kaldık. Her taraf otobüs, biraz trafikten uzaklaşmak istiyoruz. Bisiklet hayatımızda olsun diyoruz. Hayatı kolaylaştırmak, güzelleştirmek ve çocuklarımıza güzel bir gelecek vermek adına" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Süslü Kadınlar Pedallara Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement