Kocaeli - Tem Otoyolu'nda Ulaşım Normale Döndü - Son Dakika
Güncel

Kocaeli - Tem Otoyolu'nda Ulaşım Normale Döndü

Kocaeli - Tem Otoyolu\'nda Ulaşım Normale Döndü

Tem Otoyolu'nda ulaşım normale döndüKURBAN Bayramı'nın son günü İstanbul istikametine doğru yaşanan yoğunluk sabah saatlerine kadar devam etti.

16.09.2016 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tem Otoyolu'nda ulaşım normale döndü

KURBAN Bayramı'nın son günü İstanbul istikametine doğru yaşanan yoğunluk sabah saatlerine kadar devam etti. Bugün TEM Otoyolu'nda ulaşım normale dönerken, hafta sonu yeniden yoğunluk yaşanması bekleniyor.

Özel sektörde çalışanların dün Kurban Bayramı'nın son günü yola çıkmaları nedeniyle TEM Otoyolu'nun İstanbul istikametinde yoğunluk yaşandı. İstanbul istikametinin İzmit kesiminde yaşanan yoğunluk gece saatlerinde Sapanca'ya kadar ulaştı. TEM Otoyolu'ndan çıkarak D-100 Karayolu'na yönelenler nedeniyle bu yolda da İstanbul istikametine doğru yoğunluk yaşandı. TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'ndaki yoğunluk sabah saat 05.00 sıralarına kadar devam etti. Bugün, TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nda ulaşım normale döndü. TEM Otoyolu İstanbul istikametinde zaman zaman yoğunluk yaşansa da trafiğin akışında herhangi bir sorun oluşmadı. Araçlar hızla yollarına devam etti. Bu gece ve özellikle hafta sonu İstanbul istikametinde yeniden yoğunluk yaşanması bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli - Tem Otoyolu'nda Ulaşım Normale Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement