Kocaeli - Uçuruma Yuvarlanan İnek İtfaiye Ekiplerince Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli - Uçuruma Yuvarlanan İnek İtfaiye Ekiplerince Kurtarıldı

Kocaeli - Uçuruma Yuvarlanan İnek İtfaiye Ekiplerince Kurtarıldı

Uçuruma yuvarlanan inek itfaiye ekiplerince kurtarıldıKOCAELİ'nin Kartepe İlçesi'nde uçuruma yuvarlanan inek, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu ayaklarına bağlanan halatla vinçle kaldırılarak kurtarıldı.

26.04.2016 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uçuruma yuvarlanan inek itfaiye ekiplerince kurtarıldı

KOCAELİ'nin Kartepe İlçesi'nde uçuruma yuvarlanan inek, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu ayaklarına bağlanan halatla vinçle kaldırılarak kurtarıldı.

Kartepe Doğantepe Mahallesi'nde, Ahmet Öztürk'e ait inek uçurumdan yuvarlanarak dere yatağında mahsur kaldı. İneğin kurtarılması için itfaiyeden yardım istenildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri hayvanı düştüğü yerden kurtarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri halatlar yardımı ile yaklaşık 100 metre derinliğindeki dere yatağına indi. Bu sırada, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kırsal ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğü'nden gelen ekipler, 2 yaşındaki Simental ırkı ineği muayene etti. Veterinerler, hayvanın vücudunda herhangi bir kırık olmadığını tespit edince ineğin bulunduğu yerden çıkarılması için çalışmalar yapıldı. Ekipler ineği yaklaşık 10 metre yukarı doğru çıkarırken, hayvanın daha fazla yukarı çıkamayacağı belirlenince bölgeye vinç çağırıldı. İnek, bacaklarına bağlanan halatla vinç yardımı ile yukarı çıkarıldı. İnek, veterinerlerin yeniden yaptığı kontrollerin ardından sahibine teslim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli - Uçuruma Yuvarlanan İnek İtfaiye Ekiplerince Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement