Kocaeli Üniversitesi'nde Ülkücüler Yürüyüş Yaptı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Üniversitesi'nde Ülkücüler Yürüyüş Yaptı

Kocaeli Üniversitesi\'nde Ülkücüler Yürüyüş Yaptı

Kocaeli Üniversitesi'nde bir grup öğrenci, Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda hayatını kaybeden 23 yaşındaki Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile Azerbaycan'ın Karabağ Hocalı'da meydana gelen katliamı protesto için yürüdü.

26.02.2015 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Üniversitesi'nde bir grup öğrenci, Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda hayatını kaybeden 23 yaşındaki Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile Azerbaycan'ın Karabağ Hocalı'da meydana gelen katliamı protesto için yürüdü. Karşıt görüşlü öğrencilerin de yürüyüş yapacağı haberleri üzerine çevik kuvvet üniversite içinde TOMA'lı, Akrepli önlem aldı.

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi önünde biraraya gelen grup üniversitenin önündeki mescit önünde yürüyüş başlattı. Grup 'Katil PKK üniversiteden defol', 'Türkiye Türktür Türk kalacak', "Bozkurtlar ulusun Tanrı korusun' şeklinde sloganları ve tekbir  eşliğinde rektörlük önüne kadar yürüdü. Karşıt görüşlü öğrenciler ile çıkabilecek bir olayı önlemek amacıyla üniversite içersinde Çevik Kuvvet ve sivil polisler TOMA ve Akrep araçlar önlem aldı.

Öğrenciler adına açıklama yapan Ülkü Ocakları Üniversite Birim Başkanı Oğuzhan Çelebi şunları söyledi:

"Biz ülkücüler olarak her zaman 'vatan, millet, bayrak' dedik ve bu değerleri canımızdan kıymetli bildik. Her zaman ülkemizin birliği, dirliği ve bütünlüğü için mücadele etmiş ülkücü hareket, yine PKK'lı hainlerle her ne olursa olsun mücadele edecektir. Hocalı'da katledilen müslüman soydaşlarımızı ve PKK'lılarca şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizi rahmetle anıyoruz. Ruhları şad mekanları cennet olsun."

Gurup yapılan açıklamanın ardından sessizce dağıldı. - İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Üniversitesi'nde Ülkücüler Yürüyüş Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement