Kocaeli Valisi Güzeloğlu, Esnaflarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Valisi Güzeloğlu, Esnaflarla Bir Araya Geldi

Kocaeli Valisi Güzeloğlu, Esnaflarla Bir Araya Geldi

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük'te esnaf ve sanatkarlarla bir araya geldi.

04.10.2016 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük'te esnaf ve sanatkarlarla bir araya geldi.

Güzeloğlu, ilçedeki bir restoranda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, esnafların bu toprakların Türk'lük ve Müslüman'lıkla buluşmasından itibaren mayası olan ahilik kimliğiyle kardeşliğin hem sağlayıcısı, hem de tamamlayıcısı olduğunu söyledi.

Esnafların sadece ticaret yapmadığını dile getiren Güzeloğlu, "Bizi biz yapan, değerlerimizi taşıyan, bu ülkenin gelişmesine katkı koyan, bizim hem değerli, hem de en önemli çalışma arkadaşlarımızdır. Esnafımızın huzuru, rahatı ve beklentilerinin karşılanması en önemli vazifemizdir. 15 Temmuz'daki hain darbe kalkışmasında, bu ülkenin birlik ve beraberliğine, devletine, demokrasisine, birlikte yaşama iradesine kast eden iç ve dış hainlerin kalkışmasında meydanlara en önde çıkan, göğsünü tanka, topa siper edip bu kalkışmayı bertaraf eden kardeşlerimizdir." diye konuştu.

Güzeloğlu, görev yaptığı bütün illerde esnafa her zaman güvendiğini anlatarak, şöyle konuştu:

"Kocaeli'de 2 yılı geride bıraktık. Her bir ilçemize dokunduk. Yönetim değil, yönetişim dedik. Tek tarafta karar almak ve göndermek doğru değil. En büyük onuru millete hizmet etmek olarak görüyoruz. 2 yılda gerek merkezi yönetimde bizlerin, gerek yerel yönetimde büyükşehir ve ilçe belediyelerinin uygulamalarında kullandığı yetkilerin hepsinde sizlerden gelen taleplerle hayatı kolaylaştırmak, yatırımlar ve hizmetler noktasında da beklentileri üst noktaya taşımanın çabası içerisindeyiz. Kocaeli'nin her bir köşesinde yaşam kalitesini en iyiye taşımanın mücadelesi içerisindeyiz."

Programa Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli Valisi Güzeloğlu, Esnaflarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement