Kocaeli - Vücudu Yanan İşçi Ambulans Helikopterle Derince'ye Getirildi - Son Dakika
Güncel

Kocaeli - Vücudu Yanan İşçi Ambulans Helikopterle Derince'ye Getirildi

Kocaeli - Vücudu Yanan İşçi Ambulans Helikopterle Derince\'ye Getirildi

Vücudu yanan işçi ambulans helikopterle Derince'ye getirildi İzmir'de bir iş kazasında vücudunda yanıklar oluşan 57 yaşındaki Cafer Ağbulut ambulans helikopterle getirildiği yanık ünitesi bulunan Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

01.02.2016 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vücudu yanan işçi ambulans helikopterle Derince'ye getirildi

İzmir'de bir iş kazasında vücudunda yanıklar oluşan 57 yaşındaki Cafer Ağbulut ambulans helikopterle getirildiği yanık ünitesi bulunan Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İzmir'de bir işyerinde meydana gelen iş kazasında vücudunda yanıklar oluşan Cafer Ağbulut, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopterle İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden alınarak yanık ünitesi bulunan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Hastanenin bahçesindeki piste inen helikopterden alınan Cafer Ağbulut, ambulansla hastaneye götürüldü. Cafer Ağbulut hastanenin yanık ünitesinde tedavi altına alındı. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Soner Şahin hastanın vücudunda alev yanıkları oluştuğunu belirterek, "İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden vücudunda yüzde 65 yanık olan vatandaşımız hastanemize getirildi. Özellikle yanık derecesi yüksek hastalar hastanemize transfer ediliyor. Bu hastamız da alev yanığı nedeniyle genel durumu kötü olması nedeniyle hastanemize getirildi. Genel durumu, kan değerleri düzeltilecek sonra bir takım cerrahi müdahaleler yapılacak" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli - Vücudu Yanan İşçi Ambulans Helikopterle Derince'ye Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement