Kocaeli Yangına Uykularında Yakalandılar 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Yangına Uykularında Yakalandılar 1 Ölü, 2 Yaralı

Kocaeli Yangına Uykularında Yakalandılar 1 Ölü, 2 Yaralı

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde çıkan yangında 56 yaşındaki Macit Tetik uykusunda yanarak hayatını kaybederken, vücutlarında yanıklar oluşan kız kardeşi ile annesi ise tedavi altına alındı.

09.09.2016 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde çıkan yangında 56 yaşındaki Macit Tetik uykusunda yanarak hayatını kaybederken, vücutlarında yanıklar oluşan kız kardeşi ile annesi ise tedavi altına alındı. Yangın saat 02.30 sıralarında, Gölcük Çiftlik Mahallesi Bilgin Caddesi 39. Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın ikinci katında meydana geldi. Evde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında alevler evi sardı. Binadan yükselen alevleri fark edenler itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangının söndürülmesinin ardından sağlık ekipleri evde bulunanlara müdahalede bulundu. Uykusunda dumandan etkilenen Macit Tetik'in yanarak öldüğü belirlenirken, vücutlarında yanıklar oluşan kız kardeşi 52 yaşındaki Macide Tetik ile annesi 83 yaşındaki Saadet Tetik'e ise ilk müdahalede bulunuldu. Saadet Tetik kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Macide Tetik ise İstanbul'da bulunan bir hastaneye kaldırıldı. Macit Tetik'in cenazesi morga kaldırıldı.

Yangının çıkış nedeni araştırılırken, soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Yangına Uykularında Yakalandılar 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya'da tıra çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
    14:42 Konya'da tıra çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

    Konya Aksaray Kara yolunda meydana gelen kazada, tıra çarpan motosiklet sürücüsü Yasin Konukçu hayatını kaybetti. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü savrulurken, tır sürücüsü durumu bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından motosiklet sürücüsünün cansız bedeni Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Tır sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.


Advertisement