Kocaeli - Yarım Saatlik Yağmur İzmit'te Hayatı Durma Noktasına Getirdi - Son Dakika
Güncel

Kocaeli - Yarım Saatlik Yağmur İzmit'te Hayatı Durma Noktasına Getirdi

Kocaeli - Yarım Saatlik Yağmur İzmit\'te Hayatı Durma Noktasına Getirdi

Yarım saatlik yağmur İzmit'te hayatı durma noktasına getirdi Kocaeli Bölgesinde bugün saat 15: 00 sıralarında başlayan ve aniden şiddetlenen sağnak yağmur, yaklaşık 25 dakikada hayatı felç etti.

23.06.2015 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yarım saatlik yağmur İzmit'te hayatı durma noktasına getirdi

Kocaeli Bölgesinde bugün saat 15: 00 sıralarında başlayan ve aniden şiddetlenen sağnak yağmur, yaklaşık 25 dakikada hayatı felç etti. Başta D- 100 Karayolu'nun kent içi geçişi olmak üzere birçok ana arteller ve ara yollar suyla kaplandı, araç trafiği durdu. Bu arada Gölcük Devlet Hastanesi'nin acil servisinin de bulunduğu koridorları su bastı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün saatter öncesinden uyardığı sağnak yağmur, Kocaeli'nin merkez ilçesi İzmit ile Gölcük, Körfez ve Derince İlçelerinde etkili oldu. Saat 15: 00 sıralarında başlayan sağanak yağmur göz gözü görmez hale getirirken, yüksek kesimler biriken sular düz alanlara inince birçok ev ve işyerini su bastı. Bu arada yağmur suları D-100 Karayolu'nun kent içi geçişinde de birikintilere yol açınca araçlar güçlükle ilerleyebildi. Kentte ana arteller ile ara yollarda su birinkintileri nedeniyle trafik yer yer durma noktasına geldi.

Bu arada Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde de acil sarvisin bulunduğu koridorları bu bastı. Lokal olarak gerçekleştiği belirtilen yağış yaklaşık yarım saat sonra durdu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli - Yarım Saatlik Yağmur İzmit'te Hayatı Durma Noktasına Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement