Kocaelispor'da Alacakların Ödenmesi - Son Dakika
Yerel

Kocaelispor'da Alacakların Ödenmesi

Kocaelispor\'da Alacakların Ödenmesi

Kocaelispor Kulübü Başkanı Uzun: "Önümüzdeki hafta en geç salı gününe kadar imzaları almak istiyoruz.

19.12.2013 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaelispor Kulübü Başkanı Nebil Uzun,  "Önümüzdeki hafta en geç salı gününe kadar imzaları almak istiyoruz. Yarın, Yılmaz Vural hocamızdan, Serhat Akın'dan, Ahmet Dursun'dan, Kemal Aslan'dan ve Serdar Kulbilge'den imzaları alıyoruz.  Şu ana kadar 32 kişiyle anlaştık" dedi.

Uzun, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, ligin ilk yarısını hedefledikleri yerde tamamlayamadıklarını belirterek, sezona iyi hazırlandıklarını söyledi.

Kocaelispor'un daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalar yaptıklarını alatan Uzun, ligi iyi bir sonuçla bitirmek istediklerini kaydetti.

Uzun, alacaklılarla kulüp olarak görüştüklerini ifade ederek, görüştükleri herkesle noterden belgeleri alamaya başladıklarını bildirdi.

Kulübün şu anki durumunda herhangi bir futbolcuya para verecek durumda olmadığına dikkati çeken Uzun, şunları söyledi:

"Oyuncularımızdan da bu konuda anlayış bekliyoruz. Çoğu da anlayış gösteriyor. Önümüzdeki hafta en geç salı gününe kadar imzaları almak istiyoruz. Şu an için net anlaşamadığımız iki kişi kaldı. Diğerleriyle ilgili bir olumsuzluk gözükmüyor. Oyuncularda şöyle bir algı var, 'acaba para alınıyor mu' diye. Kimse Serhat Akın'ın para almadan imza atacağını beklemiyordu.  Yarın, Yılmaz Vural hocamızdan, Serhat Akın'dan, Ahmet Dursun'dan, Kemal Aslan'dan ve Serdar Kulbilge'den imzaları alıyoruz. Şu ana kadar 32 kişiyle anlaştık."

Transfer çalışmaları

Uzun, ligin ikinci yarısındaki yapacakları kampa yeni oyuncularla gitmeyi hedeflediklerini ifade ederek, kadrodaki eksik yerlere alacakları oyuncu listesinin oluşturulduğunu söyledi.

Oyuncularla yapcakları anlaşmaları uzun vadeli yapmak zorunda olduklarını vurgulayan Uzun, "Önümüzdeki sezonda hedefe ulaşabilecek kadroyu elimizde bulundurmalıyız. Aynı zamanda mevcut oyuncularımız var, devre arasındaki kampa gitmeden önce onlarla da bir araya geleceğiz. Hocalarımızla bir toplantı yaptık ve onlardan bir rapor aldık. 3 tane oyuncumuzla yollarımızı ayıracağız, bazı oyuncularımızı da U-19'a göndereceğiz. Öncelikle kendi oyuncularımızla anlaşmak istiyoruz" diye konuştu. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaelispor'da Alacakların Ödenmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement