Kocamaz, "Bizim Olduğumuz Yerde Hizmet Olur, Bizim Olduğumuz Yerde Projeler Olur" - Son Dakika
Güncel

Kocamaz, "Bizim Olduğumuz Yerde Hizmet Olur, Bizim Olduğumuz Yerde Projeler Olur"

Kocamaz, "Bizim Olduğumuz Yerde Hizmet Olur, Bizim Olduğumuz Yerde Projeler Olur"

Burhanettin Kocamaz, kendilerinin olduğu yerde hizmet olduğunu ve projeler olduğunu söyledi.

03.03.2014 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Tarsus Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, kendilerinin olduğu yerde hizmet olduğunu ve projeler olduğunu söyledi.

Başkan Kocamaz, seçim çalışmalarına daha da hızlandırarak devam ederken, düzenlediği toplantılar mitinge dönüşüyor.

Mersin Açık Oto Pazarını ziyaret edip, esnafların sorunlarını dinleyen Başkan Kocamaz, daha sonra Gülnarlılar Derneği'nin düzenlediği toplantıya katıldı, Yenişehir seçim bürosunun açılışını yaptı, Toroslar ilçesinde Kurdali ve Mithat Toroğlu Mahallesi'ndeki açık hava toplantılarına katılan Başkan Kocamaz, 2 saatlik mesai ile Mersin'in yönetilemeyeceğini söyledi.

Başkan Kocamaz, "30 Mart'ta sandığın başına gidiyoruz. Anamızın ak sütü kadar helal, namusumuz kadar temiz, yaşantımız kadar şerefli oylarımızı memleketin geleceği için, ülkenin geleceği için sandıkta buluşturuyoruz. Şayet halimizden memnunsak, yaşadığımız kentten memnunsak, yarınlara hiçbir endişemiz olmadan güvenle bakabiliyorsak, bizim sizlere söyleyebileceğimiz hiçbir şey yok ama yarınımızdan emin değilsek, geceleri sokağa çıkmaktan endişe ediyorsak, bu kent huzursuz ise o zaman şapkayı çıkarıp önümüze koyacağız. O oylarımızı kullanmadan önce, bizden önceki nesillere yani bu vatanı bize emanet eden şehit ve gazilerimize karşı sorumluluğumuzu gözümüzün önüne getireceğiz. Daha sonra da bizden sonraki nesillere, gençlere ve çocuklara karşı taşıdığımız sorumluluk bilinci ile hareket edeceğiz. Bu memlekette yalanla, dolanla, talanla iktidar olanlarla da 30 Mart'ta hesap soracağız Allah'ın izni ile buna mecburuz. Bu vatan bize piyangodan çıkmadı. Kan verdik, can verdik hür ve bağımsız olarak bizden sonraki nesillere devretme mecburiyetimiz var" dedi.

15 YILDIR MERSİN'İ LAY LAY LOM ANLAYIŞI İLE YÖNETEN ZİHNİYETTEN HESAP SORMAK HEPİMİZİN ORTAK MESELESİ.

15 yıldır Mersin'in kayıplarda olduğunu vurgulayan Başkan Kocamaz, 15 yıldır Mersin'i yöneten zihniyetten Mersin halkının hesap soracağını belirtti.

Başkan Kocamaz, "Değerli hemşehrilerim mesele hepimizin meselesi. Bu mesele sadece Burhanettin Kocamaz'ın meselesi değil, bu mesele Mersin'de yaşayan, ekmeğini yiyen, suyunu içen, havasını teneffüs eden herkesin ortak meselesi, dolaysıyla 15 yıldır Mersin'i lay lay lom anlayışı ile yöneten zihniyetten 30 Mart'ta hesap sormak hepimizin ortak meselesi.

Allah'a çok şükür kimseye veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız yok ama bu kent yıllardır ihmal edildi. Aziz Atatürk bu günleri 91 yıl önceden görmüş ve 'Mersinliler Mersin'e sahip çıkınız' demiş. Demek ki bizler yeterince bu kente sahip çıkamamışız ki; bugün geldiğimiz noktada halen sızlanıyoruz, Mersin'in dertlerinden, sıkıntılarından bahsediyoruz. Değerli hemşehrilerim hali hazır Mersin Büyükşehir dört ilçeden oluşuyor. Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli ama 30 Mart'tan sonra Mersin 13 şehirden oluşacak. Buna 509 tane köyü ilave edeceksiniz, 40 tane kapanacak beldeyi ilave edeceksiniz. 15 yıldır bu kenti iki saatlik mesai ile yönetmeye çalışanlar bu kadar geniş alanı yönetebilir mi? Bu kadar geniş alanda hizmet verebilir mi? Bunu sizlerin takdirine bırakıyorum" şeklinde konuştu.

20 YIL ÖNCE KENTİ BATAKTAN ALDIK VE BUGÜN ALLAH'IN İZNİ İLE PARLAYAN BİR YILDIZ YAPTIK

20 yıl önce Tarsus'un aynı zihniyette olanlardan devir aldıklarının altını çizen Başkan Kocamaz, bitik, batık bir belediyeyi yaptıkları hizmetlerle Türkiye'de örnek yaptıklarını söyledi.

Başkan Kocamaz, "20 yıldır Tarsus halkının desteği ile gayreti ile her geçen dönemde, her seçimde desteğin biraz daha artarak bizleri Tarsus'ta yeniden yönetime getirdiği bir kentin 20 yıllık yöneticisiyiz. Cenab-ı Allah bize bunu nasip etti. Bizde Tarsus'ta yaşayan insanlarımıza layık olabilmenin gece gündüz gayretini güttük. Tarsus gibi Türkiye'nin en büyük müstakil ilçesini 20 yıl önce bataktan aldık ve bugün Allah'ın izni ile parlayan bir yıldız yaptık. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz. Siz inanırsanız, kendinize güvenirseniz ve halis niyetle yola çıktığınız takdirde bu halk sizi değerlendirecek ve solun kalesi miymiş, memleketin sahiplerinin kalesi miymiş bunu herkes görecek Allah'ın izni ile" ifadesini kullandı.

MERSİN'DE YAŞAYAN İNSANLAR GÖĞSÜNÜ GERE GERE GİTTİĞİ HER YERDE BEN MERSİNLİYİM DİYEBİLMELİDİR

Bugün Mersin'in perişan bir halde olduğunu vurgulayan Başkan Kocamaz, "Mersin gerçekten bugün Mersin'de yaşayan insanların layık olduğu bir görüntüye sahip değil, doğusu bir başka perişanlık, batısı bir başka perişanlık yaşıyor. Mersin'i dolaştığınız zaman Mersin'in içerisinde birbiriyle hiç alakası olmayan onlarca Mersin görürsünüz. Mersin bir bütün olmalıdır. Mersin'de yaşayan insanlar göğsünü gere gere gittiği her yerde ben Mersinliyim diyebilmelidir. Ama bunu diyebilmesi için 30 Mart'ta kararını doğrudan yana, haktan yana, hukuktan yana, huzurdan yana, güvenden yana, barıştan yana, bereketten yana kullanmak zorundadır" dedi.

BİZİM OLDUĞUMUZ YERDE HİZMET OLUR

"Bizim olduğumuz yerde hizmet olur" diyen Başkan Kocamaz, "Bizim olduğumuz yerde hizmet olur, bizim olduğumuz yerde projeler olur, bizim olduğumuz yerde insanlar adam yerine konur. İnsanlarla alay edilmez. Bakın değerli hemşehrilerim elimde bir liste var. Eğer geçen seçimden Sayın Macit Özcan'ın Mersinliye vaat ettiği kitapçık varsa onu lütfen gözünüzün önüne getirin, tek tek, madde madde bakın, vatandaşa ne söz verilmiş kaç tanesi yapılmış. 48 tane proje konulmuş vatandaşın önüne bu 48 projeden 3 tanesini Akdeniz Oyunları nedeni ile devlet yapmış. Sayın Macit Özcan o iki saatlik mesaisine de beş yılda lütfetmiş 4 tane proje sığdırmış, iki tane projede devam ediyor görünüyor. O projelerden bir tanesi belediyenin rutin hizmetlerinden biri olan asfaltlama işleri bir diğeri de yeni otogar projesi. Ama o projelerden 39 tanesine el sürülmemiş. Bu milleti aptal yerine koymaktır, bu Mersin halkıyla alay etmektir, bu Mersin halkını balık hafızalı zannetmektir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocamaz, 'Bizim Olduğumuz Yerde Hizmet Olur, Bizim Olduğumuz Yerde Projeler Olur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement