Kocamaz: "Deprem Musibet Olarak Değil, Nasihat Olarak Değerlendirilmeli" - Son Dakika
Yerel

Kocamaz: "Deprem Musibet Olarak Değil, Nasihat Olarak Değerlendirilmeli"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bu gece Mersin Körfezi’nde meydana gelen ve tüm bölgeyi etkileyen 5,2 büyüklüğündeki depremin herkese bir uyarı niteliğinde olduğunu belirtti.

30.07.2015 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bu gece Mersin Körfezi'nde meydana gelen ve tüm bölgeyi etkileyen 5,2 büyüklüğündeki depremin herkese bir uyarı niteliğinde olduğunu belirtti.

Başkan Kocamaz, dün gece meydana gelen ve Mersin dahil bölgede bir çok ilde hissedilen depremle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Kocamaz açıklamasında, "Bu deprem bir musibet olarak değil, bundan çıkarılacak bir nasihat olarak değerlendirilmelidir. Yani insanlarımız kaçak ve sağlıksız yapılaşmalardan şiddetle kaçınmalı ruhsatlı ve deprem kurallarına uygun ya da güçlendirilerek uygun hale getirilmiş binalarda ikamete yönelmelidir. Deprem insanların hayatına son vermez, ancak sağlıksız binalar deprem sonucunda ölüm riskini arttırır. Ben bu itibarla tüm hemşehrilerime ve bölge insanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kazalardan belalardan uzak, sağlıklı uzun bir ömür diliyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocamaz: 'Deprem Musibet Olarak Değil, Nasihat Olarak Değerlendirilmeli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement