Kocamaz: "Dileğimiz Uzattığımız Ele Karşılık Verilsin" - Son Dakika
Yerel

Kocamaz: "Dileğimiz Uzattığımız Ele Karşılık Verilsin"

Kocamaz: "Dileğimiz Uzattığımız Ele Karşılık Verilsin"

Mersin’in Anamur, Bozyazı ve Aydıncık ilçelerinde belediye başkanları ve muhtarlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, hizmetlerini anlattıkları koordinasyon toplantılarında kendilerinden hesap sorulmasını da istediklerini belirterek, “Dileğimiz, bizim uzattığımız ele karşılık verilsin” dedi.

24.02.2016 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Anamur, Bozyazı ve Aydıncık ilçelerinde belediye başkanları ve muhtarlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, hizmetlerini anlattıkları koordinasyon toplantılarında kendilerinden hesap sorulmasını da istediklerini belirterek, "Dileğimiz, bizim uzattığımız ele karşılık verilsin" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 'İlçe Belediyeleri Koordinasyon, Bilgilendirme ve Değerlendirme' toplantıları, Burhanettin Kocamaz başkanlığında Aydıncık, Bozyazı ve Anamur ilçelerinde yapıldı. İlçelere yapılan hizmetler hakkında bilgi vermek ve ihtiyaçlar doğrultusunda daha hızlı ve koordineli bir şekilde hizmetleri hayata geçirmek amacıyla yapılan toplantılara, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Aydıncık Belediye Başkanvekili Ahmet Yetiş, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile muhtarlar katıldı. Toplantılarda, ilgili daire başkanları ve MESKİ yetkilileri tarafından Büyükşehir Belediyesi tarafından Aydıncık, Bozyazı ve Anamur ilçelerinde 2015'te yapılan ve 2016'da yapılması planlanan hizmetlerin ve projelerin sunumları yapıldı.

Başkan Kocamaz, yaptığı konuşmada, toplantının ana gayesinin bir araya gelmek, sorunları dinlemek, ilçelerde yapılan ve 2016 yılında yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi vermek olduğunu söyledi. Mersin genelindeki tüm belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlar ile uyum içerisinde çalışmanın gayreti içerisinde olduklarının altını çizen Kocamaz, "Biz bu toplantıyı yaparken bütün sivil toplum kuruluşları, siyasi partilerin ilçe başkanları da gelsinler yapacaklarımızı burada söyleyelim, onlar da bizi takip etsinler, yapılmayanlarla ilgili de zamanı geldiğinde bizlerden hesap sorsunlar dedik. Dileğimiz, bizim uzattığımız ele karşılık verilsin. Neticede bu çalışmalar Mersin halkına, bizim insanımıza yapılıyor. Bizim sorumluluk bilinci ile hareket ederek bizden sonraki nesillere daha çağdaş, daha modern, daha yaşanılabilir bir Mersin bırakma hayalimiz var. İnşallah el ve gönül birliği içerisinde Mersin'i önemli yerlere getireceğiz" dedi.

Bu toplantıları 13 ilçenin tamamında aylardır gerçekleştirdiklerine işaret eden Kocamaz, "2016 yılında yapılacak hizmetlerle ilgili genel sekreterimizin başkanlığında ilgili daire başkanlarımız ilçe ilçe dolaştılar, talepleri dinlediler, fikir alışverişinde bulundular. Gerek meclis üyelerinden gerek muhtarlarımızdan gerekse ilçe belediye başkanlarımızdan olması gereken, ihtiyaç duyulan hizmetlerle ilgili notları aldılar ve stratejik planı da buna göre oluşturdular" diye konuştu.

2016 yılı sonuna kadar Mersin genelinde yolu olmayan köy kalmayacağını dile getiren Kocamaz, "İlk 3 yıl içerisinde Mersin genelindeki yaklaşık 5 bin 500 kilometre köy yolunun tamamı asfalt olacak, içme suyu olmayan köyümüz kalmayacak dedik. Bugün geldiğimiz noktada hedefimizi biraz daha öne alıyoruz ve 2016 yılı sonuna kadar Allah'ın iziyle Mersin genelinde yolu olmayan hiçbir köyümüz kalmayacak. Tamamının asfalt çalışması hazırlığı tamamlandı. Bu yıl sonuna kadar inşallah tüm çalışmalar tamamlanmış olacak ve vatandaşımız artık köyüne asfaltlı yollardan gidip gelecek" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocamaz: 'Dileğimiz Uzattığımız Ele Karşılık Verilsin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement