Kocamaz ve Beraberindeki Heyet Anamur'da Mola Verdi - Son Dakika
Yerel

Kocamaz ve Beraberindeki Heyet Anamur'da Mola Verdi

Kocamaz ve Beraberindeki Heyet Anamur\'da Mola Verdi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları Anamur’a geldiler.

10.07.2014 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları Anamur'a geldiler.

Mersin'den, Gülnar'da düzenlenecek iftar programına katılmak üzere yola çıkan Burhanettin Kocamaz ve beraberindeki heyet Anamur'a da uğradı ve yaklaşık iki saatlik mola verdiler.

Kısa bir süre dinlenmek üzere Anamur Belediyesi'ne geçen Kocamaz, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'den ilçenin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.

Basın mensuplarının sorusu üzerine Kocamaz, Anamur için ambulans helikopter hizmetini devreye sokmak için çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti. Kocamaz, zamanın kısıtlı olduğu dönemde helikopter ulaşımının önemli olduğunun altını çizdi. Burhanettin Kocamaz ayrıca Mersin ile Anamur arasında deniz otobüsü seferlerinin başlatılması için ilk adımı bayramdan sonra atarak Anamur'a ilk deneme seferini başlatacaklarını söyledi. Kocamaz, Anamur'a yapılması düşünülen Teleferik Projesini de inceleyerek detayları hakkında bilgi aldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Anamur'dan ayrılırken, yanına Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ve Anamur Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Fuat Uğur'u da alarak Gülnar'daki iftar programına katılmak üzere helikopterle şehirden ayrıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocamaz ve Beraberindeki Heyet Anamur'da Mola Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement