Kocamaz: "Verdiğimiz Her Sözün, Attığımız Her İmzanın Arkasındayız" - Son Dakika
Yerel

Kocamaz: "Verdiğimiz Her Sözün, Attığımız Her İmzanın Arkasındayız"

Kocamaz: "Verdiğimiz Her Sözün, Attığımız Her İmzanın Arkasındayız"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin’de gerçekleştirilen çalışmalar hakkında, "Verdiğimiz her sözün, attığımız her imzanın arkasındayız" dedi.

19.10.2015 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'de gerçekleştirilen çalışmalar hakkında, "Verdiğimiz her sözün, attığımız her imzanın arkasındayız" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin genelinde muhtarlara yönelik gerçekleştirdiği 'Temel Bilgisayar Eğitimi'ni ilçe muhtarlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Vatandaşlara daha verimli hizmet sunabilmeleri ve sorunlarının çözümünü daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmeleri amacıyla muhtarlara yönelik düzenlenen temel bilgisayar kullanımı eğitimi, bu kez Bozyazı mahalle muhtarlarına verildi.

Bozyazı Anemurion Otel'de gerçekleştirilen eğitime Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek ve Ali Öz, MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç ve milletvekili adayları katıldı.

Yeni Büyükşehir Yasası ile beraber köyler arası yollar ve bağlantı yollarının yapımının Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olduğunu ve eski düzensiz hizmet anlayışının geride kaldığını belirten Kocamaz, "Eskiyi düşündüğümüzde, İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi vardı. Muhtarlarımız köylerine üç yüz metre yol yaptırmak için siyasetçilerin peşinde koşardı. Hasbelkader onu da yaptırdığında o siyasetçileri, milletvekillerini davul zurnayla karşılar, kurbanlar keser, çeşitli hediyeler verilirdi. Artık o dönemler geride kaldı. Bundan sonra hiçbir siyasetçinin peşinde koşmadan bu hizmetleri Büyükşehir Belediyesi'nden ve ilçe belediyelerinden alacaksınız" dedi.

Kocamaz, içme suyu ile ilgili her türlü sorunun da MESKİ'nin sorumluluğunda olduğunu belirterek, "İnşallah öncelikle içme suyu ve yol problemini çözeceğiz, sonra da en kalabalık yerlerden başlayarak, alt yapı sorununu çözmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çevreyi korumak ve vatandaşlarımızı daha sağlıklı ortamlarda yaşatmak, hayatlarını kolaylaştırmak mecburiyetindeyiz. Biz Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak verdiğimiz her sözün, attığımız her imzanın arkasındayız. Bu sözleri de yine sizlerle beraber yerine getirmiş olacağız" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bilgisayar ve yazıcı dağıtımının ardından, verilen temel bilgisayar eğitimlerinden duydukları memnuniyeti ifade eden Bozyazı muhtarları, "Bizim muhtarlar olarak, vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için bilgisayar, yazıcı gibi teknik malzemelere çok ihtiyacımız vardı. Sağ olsun Başkanımız Burhanettin Kocamaz, bize bu malzemeleri sağladı. Sağlamakla kalmayıp bu bilgisayar ve yazıcıları nasıl kullanacağımızı öğreneceğimiz eğitimler de sundu. Başkanımız göreve geldiği günden bu yana bize verdiği her sözü tuttu ve yanımızda oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" diyerek Kocamaz'a teşekkürlerini sundu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocamaz: 'Verdiğimiz Her Sözün, Attığımız Her İmzanın Arkasındayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement