Koçarlı Heyeti Çam Fıstığı Festivali İçin Ayto'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Koçarlı Heyeti Çam Fıstığı Festivali İçin Ayto'yu Ziyaret Etti

Koçarlı Heyeti Çam Fıstığı Festivali İçin Ayto\'yu Ziyaret Etti

Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk ve beraberindekiler, Mayıs ayında düzenlenecek Çam Fıstığı Festivali nedeniyle Aydın Ticaret Odası’nı (AYTO) ziyaret etti.

28.04.2014 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk ve beraberindekiler, Mayıs ayında düzenlenecek Çam Fıstığı Festivali nedeniyle Aydın Ticaret Odası'nı (AYTO) ziyaret etti.

Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, eraberinde Koçarlı Ziraat Odası Başkanı Rıza Arslan, Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Vecdet Şengül ve Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Abdullah Ünal Aydın Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette AYTO Meclis Başkanı A. Sefa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Başkan Yardımcısı Ergün Evran, Yönetim Kurulu Üyeleri M. Fatih Erkul, U. Hüseyin Devrim, Sertuğ Yakan, Kanat Ay Karul ve Şenol Bakış hazır bulundu.

Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, yaptığı açıklamada; "Sizleri heyet halinde ziyaret etmemizin sebebi önümüzdeki Mayıs ayının sonunda Koçarlı'nın tanıtımına ve ekonomisine katkı sağlamak amacıyla Koçarlı Çamfıstığı Şenliği'ni düzenleme düşüncemizdir. Bizler Koçarlı'da Başkanlarımla bir araya gelerek bu karara vardık. Sizin tecrübe ve desteğinize ihtiyaç duyuyoruz. Güzel ve faydalı bir fuar olması için katkılarınızı bekliyoruz" dedi.

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken de, görevlerine yeni seçilen belediye başkanı ile oda başkanlarına başarı ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Ülken, "Fuar konusundaki düşüncenizden dolayı sizleri kutluyorum. Fuarlar ekonomik açıdan önemli tanıtım faaliyetleridir. Sektörler ve düzenlendikleri yerlerde ekonomiye olumlu katkılarının olduğu bir gerçektir. Üyelerimize ekonomik destek sağlamak bakımından biz de fuarlara önem veriyoruz. Odamızın bu amaca uygun düzenlenmiş olan Tanıtım Tır'ını bu etkinliğinizde bulunduralım. Koçarlı'dan kayıtlı bulunan üyelerimizin ticari hayatına katkı sağlayacak olması nedeniyle etkinliğinizi tüm üyelerimize SMS yoluyla duyurarak destek verelim" dedi.

Ziyaret, karşılıklı olarak sürekli istişare halinde, birlikte çalışma kültürüyle, hizmete odaklı faaliyetlerde bulunma temennileriyle tamamlandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koçarlı Heyeti Çam Fıstığı Festivali İçin Ayto'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement