Kocası Tarafından Öldürülen Hemşirenin Eşine Boşanma Davası Açtığı Öğrenildi - Son Dakika
Güncel

Kocası Tarafından Öldürülen Hemşirenin Eşine Boşanma Davası Açtığı Öğrenildi

Kocası Tarafından Öldürülen Hemşirenin Eşine Boşanma Davası Açtığı Öğrenildi

Edirne'de dün akşam polis emeklisi eşi tarafından nöbette olduğu hastanenin bahçesinde tabanca ile vurularak öldürülen hemşire Nurcan Dönmez'in (38), eşi Necip Dönmez'e(45) boşanma davası açtığı ve bugün aile mahkemesinde duruşmalarının olduğu...

27.03.2013 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de dün akşam polis emeklisi eşi tarafından nöbette olduğu hastanenin bahçesinde tabanca ile vurularak öldürülen hemşire Nurcan Dönmez'in (38), eşi Necip Dönmez'e(45) boşanma davası açtığı ve bugün aile mahkemesinde duruşmalarının olduğu öğrenildi.

Hastane bahçesinde eşi tarafından 4 kurşunla öldürülen hemşire Nurcan Dönmez için devlet hastanesinde tören düzenlenecek.

Şiddetli geçimsizlik nedeniyle polis emeklisi eşine boşanma davası açan Edirne Devlet Hastanesi'nde görevli hemşire Nurcan Dönmez, konuşmak için hastaneye gelen eşi Necip Dönmez tarafından 4 kurşunla öldürülmüştü. Cinayetin ardından eşinin başında bir süre bekleyen polis emeklisi Necip Dönmez daha sonra bir elde çene altından kendisini vurarak intihara kalkıştı. Olayda hemşire Nurcan Dönmez hayatını kaybederken, polis emeklisi Necip Dönmez yaralı olarak yoğun bakıma kaldırıldı.Eşi tarafından öldürülen hemşire Nurcan Dönmez'in daha önce savcılığa şikayet dilekçesi verdiği ve boşanma davası açtığı Necip Dönmez'in beylik tabancasına el konulduğu öğrenildi.

İki çocukları olan Dönmez çiftinin bugün aile mahkemesinde boşanma davalarının olduğu ve Necip Dönmez'in son kez eşi ile konuşmak için hastaneye geldiği belirlendi. Olayda hayatını kaybeden hemşire Nurcan Dönmez için görevli olduğu hastane bahçesinde tören düzenlenecek. Yoğun bakımda olan Necip Dönmez'in ise tedavisi devam ediyor. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocası Tarafından Öldürülen Hemşirenin Eşine Boşanma Davası Açtığı Öğrenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement