Kocasinan Başarılara Doymuyor - Son Dakika
Yerel

Kocasinan Başarılara Doymuyor

Kocasinan Başarılara Doymuyor

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Masa Tenisi Bayan Takımı’nın Türkiye Şampiyonu olduğunu müjdeledi.

17.06.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Masa Tenisi Bayan Takımı'nın Türkiye Şampiyonu olduğunu müjdeledi.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Kocasinan Belediyespor olarak geçen ay Süper Lig'e çıkma başarısı gösterdik. Bir sporcumuz geçen hafta Balkan Şampiyonu oldu. Hemen ardından Ankara'da yapılan ve dün sonuçlanan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası bayanlar kategorisi final maçında, geçen yılın şampiyonu Çukurova Üniversitesi'ni yenerek Türkiye Şampiyonluğunu kazandık. Kocasinan Belediyespor başarılara doymuyor" dedi.

Türkiye Şampiyonluğu'nu kazanarak Kayseri'ye bu gururu ve mutluluğu yaşatan Kocasinan Belediyespor Bayan Masa Tenisi Takımı'nı kutlayan Başkan Çolakbayrakdar, "Sporcularımla gurur duyuyorum. Bu çocuklarımız geçen hafta beni ziyaret ettiklerinde Türkiye Şampiyonluğu sözünü vermişlerdi. Bu sözü yerine getirebilmek için gece-gündüz çalışarak başarıya ulaştılar. Sonuçta da emeklerinin karşılığını almış oldular. Ben genç kardeşlerimizi ve onlarla birlikte bu işe emek veren hocalarını da tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Kayseri'ye Türkiye Şampiyonu bir takımı kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Kocasinan Belediyesi olarak takımımızın her zaman yanında olduk, çalışmalarını takip ederek antrenman şartlarını en iyi şekilde hazırladık. Gençlerimize imkanlar verilirse, her türlü alt yapı desteği sağlanırsa, teşvik edilirse her alanda başarı kendiliğinden geliyor. Spor ve sporcunun dostu olmaya devam edeceğiz. Türkiye Şampiyonu olan takımımızın yaş ortalamasının 15 olduğu göz önünde bulundurulursa kazanılan başarının değeri ve gelecek adına duyulan ümidimiz daha da anlam kazanıyor. Biz bu sporcularımızın daha üst düzey başarılara ulaşması için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Nice başarılar dileğiyle tüm sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum." şeklinde konuşmasını tamamladı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocasinan Başarılara Doymuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement