Belediyeden Öğrencileri Sevindiren İhale - Son Dakika
Yerel

Belediyeden Öğrencileri Sevindiren İhale

Belediyeden Öğrencileri Sevindiren İhale

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilkokul öğrencilerine dağıtılması planlanan kırtasiye paketleri için ihale yapıldığını söyledi.

18.08.2014 18:23  Güncelleme: 08:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yaptığı açıklamada, en verimli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirtti.

Öncelikle Kocasinan'da ve kentte eğitimin başarı seviyesini topyekun yükseltmek istediklerini vurgulayan Çelik, "Bunun için de çok çeşitli eğitim projeleri hazırladık. Kırtasiye paketi de bu projelerden biri. Hükümetimiz okul açıldığı gün öğrencilerimizin kitaplarını sıralarının üstünde hazır ediyor. Biz de seçim öncesi hazırladığımız bir proje ile Kocasinan Belediyesi sınırları içindeki ilkokul öğrencilerinin bütün kırtasiye ihtiyaçlarını okul açıldığı gün sıralarında hazır etmek istedik" dedi.

2014-2015 eğitim-öğretim yılının 15 Eylül'de başlayacağını hatırlatan Başkan Çelik, "Kırtasiye paketinin okulların açılacağı ilk gün öğrencilerimizin sırasında hazır olması için hemen ihale sürecini belirledik, araştırmaları yaptık ve ihaleye çıktık. İhalemize 2 Kayseri firması katıldı. İçerisinde defterler, kalem, silgi, cetvel, oyun hamuru gibi 20 çeşit kırtasiye malzemesi olan paketleri okulun ilk günü dağıtacağız inşallah" diye konuştu.

Fen İşleri Müdürü Ali Bulu başkanlığında yapılan ihaleyi, 898 bin 955 lira teklif veren Beydüz Kırtasiye kazandı.

Öte yandan, belediye maliyeti 2 milyon 200 bin lira olan 2 ekskavatör, 2 beko loder, 1 loder ve 2 toprak yol silindiri satın aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediyeden Öğrencileri Sevindiren İhale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement