Kocasinan Meclisi'nin Temsil Gücü Yüksek - Son Dakika
Yerel

Kocasinan Meclisi'nin Temsil Gücü Yüksek

Kocasinan Meclisi\'nin Temsil Gücü Yüksek

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her kesimin görüşünü değerlendirmek için temsil gücü yüksek bir meclis oluşturduklarını söyledi.

12.04.2014 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her kesimin görüşünü değerlendirmek için temsil gücü yüksek bir meclis oluşturduklarını söyledi.

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'nde Kocasinan Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çelik'e 'hayırlı olsun ziyareti' yoğun biçimde devam ediyor. Başkan Çelik'in son ziyaretçileri; Sivaslılar Federasyonu, Kocasinan Ziraat Odası, Anadolu Sakatlar Derneği, Memursen, Lokantacılar Pastacılar Odası, Melikgazi Ziraat Odası, İHH ve Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler oldu.

'Hayırlı olsun, Allah mahcup etmesin, şehrimize başarılı hizmetlere imza atacaksınız, size güveniyoruz' şeklindeki dileklere teşekkür eden Başkan Çelik, "İnşallah bu güvene layık olmaya çalışır, güzel hizmetler yaparız. Önümüzde beş sene zaman var, düzgün plan ve projeler yaparak, kalıcı çözümler üreterek iyi işler yaparız inşallah. Biz çalışacağız ama sizlerin de mutlaka bize yol göstermenizi, şunu yapın, bunu da düzeltin diyerek fahri müfettiş olmanızı istiyorum" dedi.

Kocasinan Belediye Meclisi'ni oluştururken geniş bir yelpazenin temsilcileriyle temsil gücünü artırmak istediklerini vurgulayan Başkan Çelik, "Ziraat Odası geliyor mecliste arkadaşları var. Mühendis arkadaşlarım geliyor temsilcileri var. Hukukçular geliyor arkadaşları var. Biz temsil kabiliyeti yüksek bir meclis oluşturduk. Meclisteki mali müşavirler konusu bizim için önemlidir. Sizin de dikkatinizi çekmiş, meclisimizde en fazla meslek erbabı; mali müşavirler. Bir işletme; küçük bir esnaf dükkanı da olur, bir fabrika ya da belediye gibi kamu kuruluşu da olabilir, eğer hesabını, kitabını iyi yaparsa, hesabına kitabına sahip olursa neticeye ulaşır ve başarılı iş çıkartır. Biz onun bilincindeyiz, bunun için de mali müşavirlere, hesap-kitap konusunda çalışan arkadaşlarımıza önem veriyoruz. İnşallah bu arkadaşlarımızla birlikte sizlerden gelecek tavsiyelerle önümüzdeki beş yıllık dönemde birlikte çalışacağız. Çabamız Kocasinan insanının, Kocasinan halkının daha mutlu olması içindir. Bu nazik davranışınızdan dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Bekir Başkan'dan sonra meclis üyesi bir arkadaşının görevi üstlenmesinden memnun olduğunu belirten Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy da, "Tecrübenizle, istikrar artarak devam edecek. Gerçekten de en fazla mali müşavir arkadaşımız Kocasinan Belediye Meclisi'nde görev aldı. Bu bizim için çok önemli, size teşekkür ediyoruz. Başarıya giden yol hesap kitaptan geçiyor. Arkadaşlarımız sizlere büyük katkı sunacaklar" şeklinde görüşlerini ifade etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocasinan Meclisi'nin Temsil Gücü Yüksek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement