Kocasından Ölüm Tehditleri Alan Kadın: "Ölüm Korkusuyla Yaşıyorum" - Son Dakika
Güncel

Kocasından Ölüm Tehditleri Alan Kadın: "Ölüm Korkusuyla Yaşıyorum"

Kocasından Ölüm Tehditleri Alan Kadın: "Ölüm Korkusuyla Yaşıyorum"

Kırşehir’in merkeze bağlı Dedeli köyünde yaşayan Fatiş T., kendisinden boşanmak isteyemeyen kocasından sürekli ölüm tehditleri aldığını söyleyerek, "Ölüm korkusuyla yaşıyorum" dedi.

10.02.2016 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'in merkeze bağlı Dedeli köyünde yaşayan Fatiş T., kendisinden boşanmak isteyemeyen kocasından sürekli ölüm tehditleri aldığını söyleyerek, "Ölüm korkusuyla yaşıyorum" dedi.

Eşi Mustafa T.'nin kendisinden boşanmak istemediğini ve ölümle tehdit ettiğini anlatan Fatiş T., "Eşimle köyde kurulu bir düzenimiz vardı. Hayvancılık yaparak hayatımızı kazanıyorduk. Bir kadınla konuşmaya başladı. Sonra evi terk etti. Beraber olduğu kadın uğruna her şeyimizi batırdı. 3 çocuğumuz var, biri evli iki tane çocuğum ise ilk okula gidiyor. Çocuklarımla birlikte beni mağdur duruma düşürdü" dedi.

Eşinin, çocuklarıyla birlikte kendisini de ölümle tehdit ettiğini kaydeden Fatiş T., "Köyümüzdeki evi de beraber olduğu kadının üstüne vermiş aboneliklerin hepsi eşimin üstüneydi evde elektrik aboneliğini de iptal ettirdi. Evde çocuklarımla soğukta yalnız kaldım. 2 yıldır bu durumda yaşamaktayım. Sürekli beni ve çocuklarımı tehdit ediyor. Ağza alınmayacak hakaretlerde bulunuyor. Eve gelerek beni de darp etti. Eşimin annesi önce benim yanımdaydı fakat sonra benim yanımda olmaktan vazgeçti. Sürekli tehdit alıyorum ölüm korkusu yaşıyorum" diye konuştu.

"EVDE PARA EDECEK EŞYALARI SATIYORUM"

Fatiş T., "Çocuklarımla birlikte eşim 20 yıllık evliliği yıktı. İhtiyaçlarım için evde bulunan para edecek eşyaları satıyorum. Eşim evli kızımı da arayarak hakaretlerde bulunuyor. Çok zor durumdayım devlete sığınarak yardım istiyorum. Şu an yapacak bir şeyim yok. Ben ve çocuklarım ölüm korkusunda yaşıyorum. Kocam kimle giderse gitsin ölüm korkusu yaşamaktayım" ifadelerini kullandı.

Eşinin tehditleri üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunan Fatiş T., 3 kere koruma almasına rağmen eşinin yaptıklarından korktuğunu ve kendisine yardımcı olunmasını istedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocasından Ölüm Tehditleri Alan Kadın: 'Ölüm Korkusuyla Yaşıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement