Kocasını Öldüren Kadın: İsteyerek Yapmadım Kaza Oldu - Son Dakika
3. Sayfa

Kocasını Öldüren Kadın: İsteyerek Yapmadım Kaza Oldu

Kocasını Öldüren Kadın: İsteyerek Yapmadım Kaza Oldu

İzmir'in Konak ilçesinde, tartıştığı eşi Coşkun Emre T.'yi öldüren Nilay T., "İsteyerek yapmadım kaza oldu, eşimi vurmak ya da öldürmek gibi bir düşüncem yoktu" dedi.

29.01.2016 13:29  Güncelleme: 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Konak ilçesinin Eşrefpaşa semtinde, tartıştığı eşi Coşkun Emre T.'yi öldüren Nilay T., "Silahı bana doğrulttu, 'Hem seni hem kendimi öldüreceğim' dedi. Ben silahı elinden almak isterken silah ateş aldı ve vuruldu" dediği öğrenildi. Tartıştığı eşi Coşkun Emre T.'yi öldüren Nilay T., "isteyerek yapmadım kaza oldu, eşimi vurmak ya da öldürmek gibi bir düşüncem yoktu" dedi.

GÖĞSÜNDEN YARALANAN ADAM KURTARILAMADI

Taksi şoförü Coşkun Emrah T. (38) ile eşi Nilay T. (45) tartışmaya başladı. Evden bir el silah sesi duyuldu. Göğüs kısmından yaralanan Coşkun Emrah T., ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Coşkun Emrah T., yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

"BENİ VE ÇOCUKLARIMI SÜREKLİ DÖVÜYORDU"

Öte yandan polis ekipleri, olay sırasında kullanılan silah ile birlikte şüpheli olarak Nilay T.'yi yakaladı. Şüpheli iki çocuk annesi Nilay T. sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Buradaki sorgulamasında Nilay T., eşinin kendisini ve iki çocuğunu sürekli dövdüğünü ileri sürdü.

"KIZIMI DARP ETMİŞTİ, AĞLIYORDU"

Olay gününü anlatan şüpheli Nilay T., şöyle konuştu: "Kuaförde çalışan kızımızı eve eşim getirdi. Eve geldiklerinde eşim, kızımızı darp etmişti kızım ağlıyordu. Öğrendiğime göre kızım yolda bir arabanın rengi hakkında yorum yapmış eşim sinirlenmiş ve darp etmiş. Eşim sinirliydi bana ve kızıma hakaret edip küfretti. Kızımı evin önünde darp ederek eve almadı. Kızımı anneannesinin yanına gönderdim.

"HEM SENİ HEM KENDİMİ ÖLDÜRECEĞİM"

Eşime yemek hazırlarken eşim odaya girdi. Silahını çıkarmıştı. Bana 'Hem seni hem kendimi öldüreceğim' dedi. Daha sonra silahı bana doğrultup, 'Ne oldu ölmekten mi korkuyorsun' dedi. Bu sırada bende elindeki silahı almak için hamle yaptım. Arbede sırasında silah patladı ve eşim vuruldu. Benim eşimi vurmak ya da öldürmek gibi bir düşüncem yoktu."

ADAM ÖLDÜRMEKTEN CEZAEVİNDE YATMIŞ

Emniyetteki işlemlerin ardından şüpheli Nilay T., adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk sırasında ağlayan Nilay T., kendisini çeken basın mensuplarına, "Sanki katil gibi çekiyorsunuz beni. Kazayla oldu. Sanki ben mi yaptım? Ben yapar mıyım ona? Tartışırken oldu. Silahı bana doğrulttu arbede yaşandı aramızda. Bu sırada silah patladı" dedi.

Olayda ölen Coşkun Emrah T.'nin daha önce bir kişiyi öldürdüğü ve cezaevinde yattığı belirtildi. Coşkun Emrah T.'nin sürekli alkol aldığı, eşi ve iki çocuğunu sürekli dövdüğü ileri sürüldü.

KORUMA TALEBİ OLMAMIŞTI

Öte yandan Nilay T.'nin daha önce eşinin kendisinin darp ettiği ile ilgili polise bir şikayetinin olmadığı ve koruma talebinin bulunmadığı öğrenildi.


Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kocasını Öldüren Kadın: İsteyerek Yapmadım Kaza Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • TC: Ceza verilmesin.erkekler uçtane eş olduruyor disarda geziyor.birde evlenme programlarina cikiyorlar..bayan çocuklarina baksin 26 18 Yanıtla
  • türkiye: Bu gidişte erkek hakkı diye aglayacagiz 30 12 Yanıtla
  • öz sivaslı: erkek siddetine dur diyelim 21 8 Yanıtla
  • baba yusuf: BEN BİLMEM KADIN ERKEK KİM OLURSA OLSUN AYNI SUÇA AYNI CEZA UYGULANSIN KANUNDAN DEVLETTEN KİMSE KORKMUYORKİ YAPANIN YANINA KAR KALIYOR 20 5 Yanıtla
  • .....: Habere bakın bayan polislerin yüzü açık katilin yüzü saklı bu nasıl iş 19 3 Yanıtla
    Dilek: Polislerin yüzünü niye kapatsinlar ay sırf yorum yapmak için sacmalamayin 6 3
  • Habip : Müsliman ülkelerin orta çağı yaşadığını gösteren bir tablo.Atatürk ten Allah razı olsun. 8 10 Yanıtla
    Tekvatan: senindeatanında allah belasını versin 1 15
  • SARI ÇİZMELİ AĞA: 3 ay yeter bu zavalliya 9 5 Yanıtla
  • CEKO: İÇKİ İÇİP ÇOCUKLARA ZULM EDİYORLAR ÇOK YANLIŞ 11 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement