Kocasının Öldürdüğü Demet Karakaş "Kadınlar Günü"Nde Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kocasının Öldürdüğü Demet Karakaş "Kadınlar Günü"Nde Toprağa Verildi

Kocasının Öldürdüğü Demet Karakaş "Kadınlar Günü"Nde Toprağa Verildi

Ümraniye'de dün kocası tarafından 50 bıçak darbesiyle öldürülen Demet Karakaş, Dünya Kadınlar Günü'nde arkadaşlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

08.03.2016 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye'de dün kocası tarafından 50 bıçak darbesiyle öldürülen Demet Karakaş, Dünya Kadınlar Günü'nde arkadaşlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.  Birbirlerine sarılarak ağlayan Karakaş'ın arkadaşları kadına yönelik şiddetin son bulmasını istedi.

Ümraniye'de dün sabah, bir çocuk annesi 27 yaşındaki Demet Karakaş tartıştığı kocası Nurali Karakaş tarafından 50 kez bıçaklanarak öldürülmüştü. Demet Karakaş için bugün öğle vakti Kadıköy Fikirtepe'deki Tepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenazeye Karakaş yakınları, sevenleri arkadaşları katıldı. Demet Karakaş'ın çalıştığı işyerinin yöneticilerinden Şener Çobanoğlu, "Çok sevdiğimiz bir kızımızdı. Buna tüm ülkenin, devletimizin bu işe bir son vermesi lazım. Buna karar veren hakimlerimizin, savcılarımızın, kendi evlatlarına bu işlem yapılmış gibi düşünüp karar vermeleri lazım. Bu işin peşini hem medyamızın, hem de devletimizin bırakmaması lazım" şeklinde konuştu.

Demet Karakaş'ın arkadaşları ise, "Son bir aydır ayrılmak istediğini biliyorduk. Vahşet başka hiçbir şey değil. En son ayrılmak istediğini söylemişti. Çok detayını bilmiyorum aslında ama şiddet uyguladığını söylemişti. Birkaç yere gitti başvurdu. Savcılığa gitti, avukatlara gitti. Birkaç yerden yardım almaya çalıştı ama alamadı. Hiçbir kadın gibi o da yardım alamadı" ifadelerini kullandı.

Demet Karakaş'ın diğer arkadaşları da kadına yönelik şiddetin son bulmasını istedi.

Öğle namazının ardından Demet Karakaş için dua edildi ve cenaze namazı kılındı. Arkadaşları cenaze aracına konulan tabuta dokunarak gözyaşı döktü. Karakaş Pendik Dolayoba Mezarlığı'nda toprağa verildi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocasının Öldürdüğü Demet Karakaş 'Kadınlar Günü'Nde Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement