Kocatepe Gençlik Fuarı 5 Mayıs'ta Başlayacak - Son Dakika
Güncel

Kocatepe Gençlik Fuarı 5 Mayıs'ta Başlayacak

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Aile ve Gençlik Merkezinin (KAGEM) ev sahipliğinde düzenlenen Kocatepe Gençlik Fuarı'nın üçüncüsü, 5-8 Mayıs'ta düzenlenecek.

03.05.2016 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Aile ve Gençlik Merkezinin (KAGEM) ev sahipliğinde düzenlenen Kocatepe Gençlik Fuarı'nın üçüncüsü, 5-8 Mayıs'ta düzenlenecek.

KAGEM'den yapılan açıklamaya göre, Kocatepe Camisi fuar alanındaki etkinliğin açılışına, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in katılması öngörülüyor.

Merkez Müdürü Hicret Toprak, gençlik fuarının ilkini 13-18 Ekim 2014'te "cami ve gençlik", ikincisini ise 2-5 Mayıs 2015'te "kalem, kitap, hikmet" temalarıyla düzenlediklerini belirtti.

Bu yılın temasının "bilgi, eylem, ahlak" olarak belirlendiğini anlatan Toprak, "Maalesef bilgi hiçbir toplumda tek başına yeterli gelmemiştir. KAGEM olarak bilgiyi eyleme dönüştürmeden bir sonuca ulaşılamayacağı ve bunu yaparken de ahlaki ilkelerin göz ardı edilmemesi gerektiği inancını taşıyoruz. Bu yılın temasını, bu düşünceyle belirledik." ifadelerini kullandı.

Öğrenmenin en etkili yolunun deneyim olduğununa işaret eden Toprak, fuar süresince ulusal ve yerel ölçekte gençlere yönelik faaliyet gösteren öğrenci toplulukları, dergiler ve düşünce merkezlerini ortak platformda buluşturmayı hedeflediklerini bildirdi.

Tanıtım, söyleşi ve sergi gibi etkinliklerin düzenleneceği fuar 5 ve 6 Mayıs'ta 17.00-21.00, 7 ve 8 Mayıs'ta ise 11.00-21.00 saatlerinde açık olacak.

Fuar etkinlikleri, "www.kocatepegenclikfuari.net" adresi ve sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocatepe Gençlik Fuarı 5 Mayıs'ta Başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement