Kod Adı: K.o.z." Filminin Antalya Galası Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kod Adı: K.o.z." Filminin Antalya Galası Yapıldı

Celal Çimen'in yönettiği "Kod Adı: K.O.Z." adlı filmin Antalya galası yapıldı.

21.02.2015 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Celal Çimen'in yönettiği "Kod Adı: K.O.Z." adlı filmin Antalya galası yapıldı.

Antalya'daki bir alışveriş merkezinin sinemasında gerçekleştirilen galaya, yapımcı Uğur Yalçınkaya ile oyuncular Tolga Karel, Cem Kurtoğlu ve Hazım Körmükçü ile Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel katıldı.

Türel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, filmde Türkiye'de bir dönemde yaşanmış birtakım tarihi gerçeklere değinildiğini söyledi. Türkiye üzerinde oynanan oyunları görmek isteyen herkesin bu filmi izlemesi gerektiğini belirten Türel, filmin Türkiye'de çekilmiş belki de ilk siyasi gerilim olduğuna dikkati çekti.

Oyuncuların performansını çok beğendiğini kaydeden Türel, "Emeği geçenleri kutluyorum. İkinci kez izledim ama belki de 22 kez bile seyretsem sıkılmayacağım bir film olmuş. Her anı hareket ve farklı mesajlar dolu. Bu fırsatı sinemaseverler kaçırmasın" dedi.

Filmin ardından oyuncular, sinemaseverlerle fotoğraf çektirdi.

- "Kod Adı: K.O.Z."

Başrollerinde Cem Kurtoğlu, Hazım Körmükçü, Tolga Karel, Hakan Ural, Turgay Tanülkü, Remzi Evren, İskender Bağcılar ve Yeşim Alıç'ın yer aldığı "Kod Adı: K.O.Z." filminde, yargı ve polis teşkilatlarındaki yapılanmalar, MİT'ten basına yansıyanlar, istihbarat müsteşarının ifadeye çağrılması, Gezi olayları ile 17 ve 25 Aralık operasyonlarının hedefleri işleniyor.

Kalabalık bir teknik ekip ve oyuncu kadrosuyla çekilen filmin yönetmenliğini Celal Çimen, yapımcılığını Uğur Yalçınkaya ve Kazım Albayrak üstleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kod Adı: K.o.z.' Filminin Antalya Galası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement