Kokoreççideki Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Kokoreççideki Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Kokoreççideki Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Su almak için masadan kalkan üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Koray Akça'nın cep telefonunu çaldılar.

04.10.2014 17:41  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi olan 22 yaşındaki Koray Akça, 2'si bayan 3 arkadaşı ile birlikte bir mekanda kokoreç yerken su almak için kalktığı masaya dönüşte cep telefonunun yerinde olmadığını gördü. Akça'nın, arkadaşlarının da telefonundan haberleri olmadığını belirtmeleri üzerine durumu işletme sahibine bildidi. Güvenlik kamerası sayesinde hırsızlık olayı saniye saniye görüntülendi.

Hırsızlık olayı, Kızılay'da bir kokoreççide 3 Ekim gecesi saat 05.51'de meydana geldi. Üniversite öğrencisi Koray Akça, masada oturan 2'sı kız 3 arkadaşı olduğu sırada su almak için masadan ayrıldı. Akça, dönüşte ise Iphone-5 telefonunun masada olmadığını farkedince, durumu arkadaşlarına iletti. Arkadaşlarının da telefondan haberleri olmadığını söylemesi üzerine Akça durumu işletme sahibine bildirdi.

Güvenlik kamerası görüntüleri incelendiğinde, biri bayan 2 gencin el ele tutuşarak Bayındır Sokak'tan kokoreççiye girdikleri görüldü. Masada oturan gençlerin kendi telefonları ile oyandığını gören genç, bir an ortamı da gözledikten sonra gördüğü telefonu masadan alıp, mekanda kalmayıp tekrar geri döndü. Kamera kayıtları sayesinde telefonunun çalındığını gören üniversite öğrencisi Akça, durumu aynı günün sabahı saat 10.00'da Çankaya Necatibey Polis Karakolu'na bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kokoreççideki Cep Telefonu Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement